Актрисата Илияна Лазарова реши да разкрие своята увереност и да

...
Актрисата Илияна Лазарова реши да разкрие своята увереност и да
Коментари Харесай

Илияна Лазарова пусна гола СНИМКА и заяви: Не ми пука от увисналата кожа, вените и изпъкналия пъп

Актрисата Илияна Лазарова реши да разкрие своята убеденост и да покаже, че не има комплекси във връзка с своето тяло. Тя показа провокативна фотография, на която е снимана в бански костюм.

В поста си, Илияна написа, че не се интересува от суетата и не се тормози от възможните недостатъци на своето тяло.

Илияна Лазарова в предишното си е работила като модел, по тази причина фотографията на актрисата в бански с нейните недостатъци беше изненадваща за нейните почитатели. Тя обаче не се срами или стеснява да покаже своето същинско „ аз “.

В пост, съпътстващ фотографията, Илияна показа: „ Белези, стрии, увиснала кожа, разширени вени, бръчки, пигментации, изхвръкнал пъп (в резултат на хернията)… Те не са причина за паника към този момент! Те са знаци на мемоари и описват истории. Някои от тях са даже по-интересни от разказ. Всяко тяло има какво да опише. Особено женското. “

Това показа Илияна Лазарова, като насочи обръщение на всички дами, че не би трябвало да се двоумят да одобряват себе си с всичките си достолепия и недостатъци. Тя прикани дамите да се гордеят с това, което имат, и да се любуват на пътуването на личното си тяло. Този пост на актрисата сигурно илюстрира нейната самонадеяност и способността й да възприема живота с цялостна и непокътната независимост и наслада.

Неотдавна тя гостува в подкаста „ Не съм подобен човек “, където още веднъж се появи без грим и съобщи, че суетата към този момент е на назад във времето и не се вълнува по какъв начин ще я възприемат хората./show.blitz.bg

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР