Актрисата и певица Антоанета Добрева-Нети е открила, че е осиновена,

...
Актрисата и певица Антоанета Добрева-Нети е открила, че е осиновена,
Коментари Харесай

Бомба! Нети намери истинските си родители!

Актрисата и певица Антоанета Добрева-Нети е разкрила, че е осиновена , разбра HotArena.

Новината разгласи водещата на " Търси се " Нели Хаджийска, която анонсира идното издание на предаването, само че въпреки всичко издаде детайлности към историята, почтена за сюжет на най-малко един огромен сериал. 

" Разбира го след гибелта на своята осиновителка посредством един инцидентно открит документ. Кръвните групи не съответстват. Житейска пауза и стихия от страсти в главата й, в душата й. Малко по-късно непосредствен до фамилията им напълно инцидентно се среща с същинската майка на Нети Джилда. Двете се откриват след близо 45 години разлъка. А кръвен татко на Нети се оказва техен другар артист, Петко от Плевен, с който Дони и Нети от години прекарват лятото на обичаната си Варвара. 

Житейската история не свършва до тук. Нети открива, че нейна сестра е нашата колежка от бТВ Александра Кръстева ", споделя историята на Нети водещата. Осиновителите на изпълнителката на " Луната спи " са Светла Добрева, доцент по физика, и лекар Георги Добрев, експерт вътрешни заболявания. В тяхната къща в центъра на София Нети живее 25 години преди да се омъжи за Дони и да се нанесе в неговия апартамент. 

Първата среща сред Нети и биологичната й майка Джилда Пъванова-Алексиев ще покажат в " Търси се " навръх Цветница. Освен това ще забележим и първия диалог, в който певицата и актриса споделя на Петко Кръстев, че е негова щерка. 

" Ще плачем доста, ще се прочистим и някак си ще подвластен дружно. Ще забележим Нети такава, каквато в никакъв случай не е била - цялостна, приключена, знаеща и усещаща в действителност коя е ", сподели още Нели Хаджийска, написа Телеграф.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР