Актрисата Фелисити Хъфман, позната на редовия зрител като Линет Скаво

...
Актрисата Фелисити Хъфман, позната на редовия зрител като Линет Скаво
Коментари Харесай

Фелисити Хъфман се призна за виновна

Актрисата Фелисити Хъфман, позната на редовия фен като Линет Скаво от паметния сериал „ Отчаяни съпруги “, пледира отговорна по обвиняванията, че е платила рушвет с цел да улесни приемането на щерка си в влиятелен университет.

Това ще й разреши да избегне правосъден развой и по всяка възможност пандиза.

Обвинението, по което тя през сълзи пледира отговорна, може да й донесе 20-годишна присъда и оптималната санкция от 250 000 $. Но решението й да пледира отговорна евентуално ще докара до по-малка присъда, защото признанието за виновност е от огромно значение в американската правосъдна система.

Присъдата на актрисата ще стане ясна на 13 септември, оповестиха от офиса на прокурора Андрю Лелинг. От същия офис предложиха едногодишен изпитателен период за Хъфман и тя да бъде санкционирана 20 000 $. По този метод Фелисити ще избегне пандиза, само че съдията, който ще произнесе присъдата, не е задължен да се съобрази с тези рекомендации.

Припомняме, че през март звездата от „ Отчаяни съпруги “ влезе в листата с родители, които са броили „ алегорични “ суми от по 10-15 000 $ до 6, 5 милиона $, с цел да може наследниците им да се образоват в първокласни кампуси.

Източник: Monitor
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР