Актрисата Ева Тепавичарова се наслаждава на почивката си, разливайки се

...
Актрисата Ева Тепавичарова се наслаждава на почивката си, разливайки се
Коментари Харесай

Ева Тепавичарова се разля на плажа

Актрисата Ева Тепавичарова се любува на почивката си, разливайки се на плажа.

 

В същото време невръстният й наследник Самуил копае дупка наоколо до нея, а двете им кучета, които са от породата „ Кокершпаньол “ тичат в близост, потапяйки се във водата от време на време и наподобяват щастливи.

 

Звездата от „ Столичани допълнително “ бе положила едрогабаритното си тяло върху синя хавлия на пясъка. Бе заложила на бански от две елементи, като не бе пропуснала и слънчевите очила, зад които криеше очите си.

 

За разлика от мнозина, тя не бе избрала да лежи на сянка под чадъра, а бе изложила тялото си непосредствено под парещите слънчеви лъчи. За задачата обаче бе подхванала нужните ограничения – авансово се бе намазала със слънцезащитен артикул с 50-ти фактор.

 

По едно време актрисата постави ръка на лицето си и се унесе в сладка сънливост, похърквайки. Един от домашните й любимци обаче стоеше неразделно до главата й, с цел да я пази. За момента Ева към момента не може да се похвали с загар, даже в противен случай – бяла е като сирене. Останалите членове от фамилията й също не могат да се похвалят със тен, само че до края на почивката има време и евентуално ще почернеят.

 

Прави усещане, че актрисата и фамилията й са заложили на свободна плажна зона, спестявайки 30-40 лева ежедневни разноски за шезлонг и чадър.

Инфо: Уикенд

Тагове: Ева Тепавичарова актриса свободна зона плаж „ Столичани допълнително “
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР