Актрисата Елен Колева още е влюбена в милионера Александър Найденов,

...
Актрисата Елен Колева още е влюбена в милионера Александър Найденов,
Коментари Харесай

Елен Колева още влюбена в милионера Александър Найденов! Унижава се с участие в реклама на майонеза

Актрисата Елен Колева още е влюбена в милионера Александър Найденов, прочут още като Сашо Олинезата

След като той я изгони като мръсно коте преди 5 години, Елен имаше няколко несполучливи връзки и към днешна дата още веднъж е сама. Тоест - без спонсор. Поради неналичието на кеш, Колева се е съгласила да бъде рекламно лице на компания „ Олинеза “. Която в действителност е бизнес създание на Александър Найденов. Той обаче няма нищо общо с сдружението от 2016 година, когато престъпно проявения, към този момент осъждан и още веднъж упрекнат за неплащане на налози, пране на пари и уредник на незаконна група Христо Кръстев, купува притежаваните от Найденов акции. Години наред преди този момент Кръстев е бил просто един прислужник на Сашо Олинезата.

По малките екрани тече реклама на майонеза - премиум „ Олинеза “, в която изненадващо, или не, цъфна актрисата, дружно с колегагата си Калин Сърменов.

Вероятно точно Кръстев е поканил Елен Колева да реклама продуктите на компанията. Неговата цел е била с типично селски и комплексарски нрав - по този метод да удари Найденов. Сашо Майонезата обаче се забавлявал от несполучливата конспирация, разкриват източници на HotArena.

За сметка на това бившето му гадже кроила проект - около контракта за реклама на „ Олинеза “, в медиите още веднъж да стартира да се написа името й, паралелно до това на Найденов. А повода е прозаична - не можела да го не помни и към момента е влюбена в него. HotArena научи, че шансът фантазиите й да се осъществят, е нулев.

Силно любопитна фигура е и лицето Христо Кръстев. Имиджът му в бизнес средите е много противоречив, а и на моменти напряко психопатски. Той беше под прицела на Министерство на вътрешните работи и прокуратура поради брутални издевателства над служащи. Включително и за това, че им е горил половите органи. Това се е случило през 1998 година в Костинброд.

Тогава Христо бил шеф на фабриката „ Олинеза “ и провел побой над 17 служащи, за които се изяснява, че са хванати да крадат редовно от предприятието. За „ мръсната “ работа били извикани мутри, които пребили чиновниците, само че цялото наказване не се състояло само в това. Биячите съблекли жертвите голи, обгаряли със запалени вестници половите им органи и гасили фасове по телата им. Гаврата траяла 48 часа – на 11 януари е пребита първата нощна промяна, а на идната вечер и втората…

Очаквайте до дни още разкрития за спонсорчето на Елен Колева Христо Кръстев и по какъв начин е разследван за кражба на милиони.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР