Актрисата Диана Димитрова е посочила колегата си Юлиан Вергов, като

...
Актрисата Диана Димитрова е посочила колегата си Юлиан Вергов, като
Коментари Харесай

Може би битата Диана Димитрова дала списък със свидетели срещу Вергов

Актрисата Диана Димитрова е показала сътрудника си Юлиан Вергов, като го е оповестила пред полицията като индивида, упражнил принуждение против нея, написа „ Телеграф “, базирайки се на източници в Министерство на вътрешните работи.

Бившият правосъден министър Антон Станков е неин персонален юрист и я придружи на разпита й, откакто прокуратурата се самосезира по нейния Facebook статус от преди три седмици.„ Тази заран дадох показания в Столична дирекция на вътрешните работи – престъпна полиция, съпроводена от моя юрист господин Антон Станков. Апелирам да подбирате източниците си на информация, анализите им на база едно изявление и да ги подлагате на подозрение. Високият морал е моята вяра и аз съм човек, който държи на думата си “, написа Диана Димитрова в страницата си във Facebook във вторник.

„ Каза името на причинителя, което, несъмнено, не може да ви бъде обявено, до момента в който тече правосъдното произвеждане. Даде подробни описания на случилото се по дата и час, както и лист с имената на всички очевидци “, добави пред „ Телеграф “ пък юрист Станков. Според първичния статус на актрисата насилието върху нея се е случило по време на фотоси на филм. Тогава тя съобщи, че пред 30 души той я е заплашил, че ще го направи отново. После тя даде единствено едно тв изявление, в което посочи, че насилието е станало в стеснен кулоар, когато са били единствено двамата, и съобщи, че ще каже името сред редовете, като натърти, че през юли е рисувала за галерия.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР