Актрисата Дария Симеонова от Мен не ме мислете“ призна неочаквано,

...
Актрисата Дария Симеонова от Мен не ме мислете“ призна неочаквано,
Коментари Харесай

Дария Симеонова с тайна сватба

Актрисата Дария Симеонова от „ Мен не ме мислете “ призна ненадейно, че се омъжва край морето. Това се случи в спонтанен лайв в Instagram с продуцентите на сериала-Иван и Андрей. Лошата интернет връзка бе повода Дария и колежката ѝ Весела Бабинова да обяснят, че се намират в дребното морско селце Варвара, където няма никакъв обсег. Те разкриха, че макар премиерата на втория сезон на „ Мен не ме мислете “, имат по-важна задача и няма по какъв начин да бъдат в София.



Дария с усмивка добави, че аргументите в действителност са две – първата е кръщенето на сина ѝ Макс, а втората е нейната женитба. Първоначално Иван и Андрей помислиха, че това е някаква смешка, само че Дария ги увери, че е самата истина. Тя е решила да каже заветното „ Да “ на своята половинка Антон точно във Варвара на 9 септември.



Двамата се срещат преди към 5 години тук на морето. Тя разказва този ден като преживяване, което в никакъв случай няма да не помни, а него като „ сантиментален, готин и самоуверен. “ По време на свое пътешестване до островната страна Вануату, Антон предлага на Дария да стане негова законна половинка - още веднъж на плажа. Тя от своя страна го изненадва с новината, че ще става баща. Четири години по-късно двамата сбъдват фантазията си да се врекат във безконечна вярност
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР