Актрисата Аня Тейлър-Джой позира за корицата на списание Harper's Bazaar

...
Актрисата Аня Тейлър-Джой позира за корицата на списание Harper's Bazaar
Коментари Харесай

Аня Тейлър-Джой призна, че не понася славата, иска спокоен живот

Актрисата Аня Тейлър-Джой театралничи за корицата на списание Harper's Bazaar и описа за персоналния си живот в изявление за изданието.

Актрисата призна, че " просто желае естествен взаимен живот " с обичания си Малкълм Макрей, за който съгласно слуховете преди този момент се е омъжила скрито. „ Бях доста разчувствана от концепцията да оставя четката си за зъби и да знам, че не би трябвало да я взимам “, сподели тя. Тя призна, че желаят спокоен живот. „ Хубаво е просто да се събудиш и да отидеш да закусваш, да вършиш нещо - сподели тя. Знам, че звучи неуместно, само че тъкмо това желаеме. Просто желаеме да живеем дружно. “
 Аня Тейлър Getty Images
Аня Тейлър-Джой и Малкълм Макрей потвърдиха връзката си на афтърпартито на Оскарите, празненството на Vanity Fair, което се организира в края на март тази година. Според слуховете те се срещат повече от година. Оттогава двойката беше видяна няколко пъти по време на влюбени разходки, а през лятото почитателите видяха пръстен на пръста на актрисата, който изглеждаше като брачен. По-късно се появиха клюки, че двойката скрито се е оженила, само че тази вест към момента не е доказана.
 Аня Тейлър Getty Images
Аня Тейлър-Джой не обича да приказва за персоналния си живот и пази детайлностите от връзката им в загадка. По-рано в изявление актрисата сподели, че " когато хората желаят да споделят нещо, те го вършат ". Това важи и за други аспекти от живота й - Аня Тейлър-Джой не е дейна в обществените мрежи. „ Трудно ми е да приема концепцията, че хората се интересуват от мен като персона “, сподели тя в изявление за Harper's Bazaar.
                 

Аня Тейлър-Джой е най-известна с присъединяване си в минисериала The Queen's Move от 2020 година В сериала тя изигра ролята на брилянтна шахматистка.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР