Актове на безрезервна подкрепа на Милена Славова валят във фейсбук

...
Актове на безрезервна подкрепа на Милена Славова валят във фейсбук
Коментари Харесай

За какво всъщност става въпрос в делото за хомофобия срещу Милена Славова

Актове на безрезервна поддръжка на Милена Славова валят във фейсбук в последните дни.

" Съдят Милена Славова ", казва се в много постове, а сътрудници музиканти, другари, почитатели и други се изричат в интерес на застрашената от " присъда " изпълнителка на „ Ала-бала “.

Има даже петиция, която самата Милена показа на фейсбук страницата си. И която безусловно за два дни е събрала над 5000 подписа – докъм обяд на 11 септември.

Планира се на 13 септември (макар, че то неправилно е ориентирано пред Съдебната палата, б.р.), както и събитие за мотористи.

На фона на всенародните брожения, забавен е фактът, че в централните медии казусът съвсем не се отбелязва.

За какво тъкмо става въпрос - също не се схваща, макар изказванията на самата певица. Ясно е единствено, че на 13-и Милена има дело.

Да стартираме оттова, че то е във Върховния администартивен съд и точно тъй като е адиминстративен, той никого не вкарва в пандиза.

По тъжба от Младежка ЛГБТИ организация, наречена  " Действие " и две физически лица, наричаната постоянно Кралица на българската рокмузика стана клиент на Комисията за отбрана от дискриминация през 2021 година

Тогава тя се изрича във фейсбук профила си остро стрещу прайда, който се организира в София:

“Сигурна съм, че НЕ ПОДКРЕПЯМ ГЕЙ ПАРАДИТЕ! Горко на естествените хора, задушаваме се към този момент от наглостта и парадирането на всякакви извратеняци. И не се оправдавам за думите си. “

За хомофобско бива нарочено и едно нейно посещение в утринния блок " Здравей, България " от същата дата - 22 юни 2021 година В него тя адресира към ЛГБТИ изявления от рода " ние ви гледаме, макар че не желаеме ", " натрапвате се ", " вие сте арогантни " и прочие

Така КЗД образува през септември преди 2 години кореспонденция против изпълнителката.

В опит да внесе изясненост Милена изяснява преди няколко дни случая по този начин: „ спечелихме първото дело. Второто го завоюваха те. На 13.09. е делото пред Върховния съд. “

Ето е целия текст на Славова от последните дни по отношение на идното гледане във Върховен административен съд (макар, че въпросният пост към този момент не се открива на фейсбук профила й):

„ Приятели, на 13 септ. от 09 ч. във Върховния съд в София в Съдебната палата (всъщност делото й не е в Съдебната палата, а на бул. „ Ал. Стамболийски “, където се помещаа Върховен административен съд, бел. ред на Клуб Z) ще се преглежда заведеното дело против мен от ЛГБТИ общността за ДИСКРИМИНАЦИЯ!

Заведоха го преди две години за това, че намерено и обществено изказах мнението си, че се разгласявам срещу провеждането на Гей паради в София и затваряне на улиците в града. За това, че защитата на парада се заплаща от нашите налози, без никой да ни пита. Изказах мнението си на страницата ми във фейсбук и заваляха страшни обиди и хейтърство от „ гей общността “.

Странното е, че тази гей общественост не са тези гейове, с които се познаваме и поддържаме другарски връзки с години. Това са някакви нови нападателни организации, които преднамерено показват мощ и мощност и преднамерено предизвикат и разединяват обществото. Имах закани за побой, даже за ликвидиране по най-садистичен метод. Започнаха да пишат гнусни измислици и нелепости за щерка ми /тогава беше на 13г/ и така нататък

Блокираха ми фейсбука за дълго време, записаха аудио и видео с долнокачествен текст върху песента ми ХАХА и я качиха в Youtube. Пародията на песента обиколи нета. Нова ТВ ме поканиха на спор в предаване онлайн, където обясних пред всички фенове, че не съм срещу гейовете, даже имам няколко такива приятели/лки, само че те не са от тези, които са по парадите. Те са естествени, интелигентни хора с специалности и в никакъв случай не са били арогантни и нападателни! Винаги сме се разбирали, работили и комуникирали обикновено! Кой каквото прави си го прави у дома, като затвори вратата на спалнята си! Но нещо се обърка с тези неща и започнаха да се израждат в друга тенденция.

Вече не може да изказваш обществено и намерено мнението си, и в случай че не ги подкрепяш и не приемеш джендър идеологията, незабавно ставаш ненавиждан зложелател No:1!!! Нападат те, като хиени, групово, тъй като по този начин се усещат мощни.

След интервенция на адв. Мария Янева спечелихме първото дело. Второто го завоюваха те. На 13.09. е делото пред Върховния съд. Не знам какво ще стане, като виждам накъде върви страната! Господ да ни е на помощ и да пази най-много децата ни!!!

P.S. Забравих да напиша за какво ги нарекох „ извратеняци „, тъй като някой беше качил фотоси от гей церемониал на някакъв, който си беше забил българското знаме в задника. Чашата преля… Като стана народен скандал за това, фотографията изчезна безследно от Фейсбука “.
Какво всъщост се случва 
Най-просто казано, първото изговаряне на Комисията за отбрана от дискриминация в действителност е в интерес на Милена Славова. Със свое решение от юни 2022 година комисията споделя, че Славова няма нарушаване - нито е осъществила дискриминация по симптом „ полова ориентировка ", нито пък е осъществила тормоз, подбудителство към дискриминация и прочие

Комисията заключава, че изявлението на рок певицата...

"... показва неодобрението на ответната страна към посочената форма на изява и по никакъв метод не обективира ненавист и експанзия по отношение на ЛГБТИ. "

Оставя без почитание настояването за санкция.

Затова упоменатите гей деятели жалят тъкмо този отвод на комисията да санкции Милена пред Административен съд-София град.

АССГ се произнася в интерес на деятелите - на 12 октомври 2022 г. отменя решението на КЗД и връща преписката за ново изговаряне. Първоинстанционният съд заключава, че тя е " осъществила дискриминация... под формата на тормоз по симптом „ полова ориентировка ”.

" Изказаното от нея мнение „ Горко на естествените хора, задушаваме се към този момент от наглостта и парадирането на всякакви извратеняци “, „ Ние ви гледаме, макар че не желаеме “, „ Виждат ви доста хора, които не желаят да ви виждат. И деца. “, „ Натрапвате се “, „ Вие сте арогантни “ има за резултат накърняване на достолепието и основаване на враждебна, обидна или застрашителна среда за хората с друга полова ориентировка ", счита съдът.

Както казахме - връща преписката за ново разглеждане. Но категорично досега въпросът с съществуването или не на виновност у Славова, не е решен дефинитивно.

Просто в този момент певицата и КЗД към този момент са от " едната страна на барикадата "  и нападат пред Върховен административен съд акта, с който долната инстанция анулира оправдаването й и връща случая в Комисията за отбрана от дискриминация. Точно това следва да се гледа на 13 септември.

Дори Славова не единствено че не я съдят, а тя се явява " касатор ", а деятелите, които пробват да й издействат санкция, сега са " ответник " по делото пред Върховен административен съд.

Иначе фейсбук профилът на самата певица е с главно съдържаие: кемтрейлс, по какъв начин Европейски Съюз и Съединени американски щати ни изнасят златото, по какъв начин сме щели да пращаме бойци да водят война в Украйна, по какъв начин бензинът е прескочил 3 лева и даже такива – че земята е плоска и че американците са си снимали в студио кацането на Луната.

Последният подробност е, че самата Милена е... лице и глас на сходна държавна комисия, единствено че на Националната комисия за битка с трафика на хора. Преди 10-ина години тя поддържа акция срещу трафикиране на хора за трудова употреба, като записа аудиоспот.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР