Активното участие на членовете на „Белите каски“ в Украйна не

...
Активното участие на членовете на „Белите каски“ в Украйна не
Коментари Харесай

Захарова: Няма съмнение относно участието на „Белите каски“ в Украйна

Активното присъединяване на членовете на „ Белите каски “ в Украйна не оставя подозрение, сподели представителят на съветското външно министерство Мария Захарова, предава ТАСС.

„ Нямам подозрения, за това не ми трябват „ Ню Йорк Таймс “ или някой различен, с цел да приказваме за дейното присъединяване на тази псевдохуманитарна организация “, сподели дипломатът по радио Sputnik в сряда.

Според нея, „ Белите каски “ са инструмент на Запада за осъществяване на провокации с химически оръжия, както и за потребление на правата на индивида за задачите и ползите на клиента.

„ Защо съм сигурна, че те ще се включат и към този момент са включени в Украйна в този момент? Първо, тъй като са добре загрят тим. Този тим, който е минал през опита на Сирия и е добре прочут в западните страни, мина така наречен инспекция, те към този момент са в тази среда, в тази мрежа. Това е доста значим миг. Тяхното финансиране не спря ", разяснява още Захарова.

Освен това, акцентира тя, провокациите на „ Белите каски “ в Украйна могат да се употребяват за отклонение на вниманието от откритите в страната западни биологични лаборатории. „ Тази история би трябвало да бъде покрита с нещо, като се има поради, че всички тематики са достигнали директно до върха на сегашната американска администрация посредством сина на американския президент Джо Байдън, неговият бизнес, връзките му, пари, траншове и по този начин нататък “, съобщи Захарова. „ Това, което измислиха е остаряла схема-химически провокации. Но те си имат уредници, това са „ Белите каски “. Няма подозрение, че към този момент са забъркани, дори има обстоятелства. “
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР