Активният въглен е много силно средство от натурален произход, улавящо

...
Активният въглен е много силно средство от натурален произход, улавящо
Коментари Харесай

7 ползи от активния въглен

Активният въглен е доста мощно средство от естествен генезис, улавящо нездравословните отрови и химикали от човешкия организъм. Със своята пореста конструкция той отделя негативни електронни заряди, привличащи задържането на отрови. Така интензивният въглен въздейства абсорбиращо на всички нездравословни детайли, преди  те да се всмукват от нашия организъм. В тази публикация ще ви разкажем за няколко от изгодите на използването му:

Влияе избелващо на зъбите

Поради своите абсорбиращи свойства, дейния въглен може да отстрани всякаква плака и бактерии от устната ни празнина, съществени аргументи за петна по зъбния гланц. Също по този начин усъвършенства и  рН салдото в устата, предотвратявайки появяването на  кариеси, неприятния мирис и болесттите на венците.

Помага при махмурлук и алкохолни отравяния

Активен въглен може да всмуква алкохолните отрови, основните виновници за алкохолно натравяне. Това са изкуствени подсладители и химикали, съдържащи се  в множеството спиртни питиета. Активният въглен постоянно се употребява и при отравяния и предозиране с опиати.

Помага при захапване от разнообразни инсекти

Активният въглен оказва помощ при разнообразни обриви и ухапвания от инсекти, успокоявайки кожата и премахвайки възприятието за сърбеж. Напълно е задоволително да се смеси капсула деен въглен с половин супена лъжица кокосово масло, нанасяйки го на всеки половин час до усмиряване на кожата.
Тайните на дейния въглен в грижа за кожата
Активният въглен е прочут от далечни времена като средство за филтриране на организма, разчистване на кожата, детоксикация и очистителн...
Прочети повече
Помага при битка с акне

Активният въглен се употребява постоянно като съставна част в доста козметични артикули. Премахва дейно повода за поява на акне, почиствайки кожата от черните точки.

Премахва газове в корема, подувания и киселини

Активният въглен също работи срещу подувания на корема и стомашни киселини, свързвайки се с веществата в храните, образуващи газове и неутрализирайки въздействието им.

Намаля количествата холестерол
Как интензивният въглен оказва помощ на цялото тяло!
Вижте всички неща, за които е потребен дейния въглен и за какво би трябвало да започнете да го употребявате незабавно! Против отичане на корема...
Прочети повече
Според някои медицински изследвания, използването на деен въглен може да понижи неприятния холестерол и да усили равнищата на положителния, с помощта на своите абсорбиращи свойства.

Премахва плесента

Мухълът вкъщи  може да провокира бъбречни проблеми, проблеми с черен дроб, понижава функционалностите на мозъка, довеждайки  до депресивни положения, главоболие и повръщане, раздразнение в очите и увреждане на имунната система и дихателни  пътища. Активен въглен може да помогне за  изхвърляне на плесента от организма, също по този начин може да бъде употребен и за разчистване на мухъла от стените в стаите.

Как да употребявате дейния въглен?

Дозировката на деен въглен може да бъде друга, защото зависи от аргументите за използването му. В случай на отравяне времето на появяването на първите признаци зависи от дозата на токсина, който е попаднал в тялото. Ако това е да вземем за пример развалена храна, тогава те могат да се усетят в границите на 20 минути. Когато абсорбцията на отрови към този момент е почнала в червата, признаците могат да се появят след 4 часа. По-добре е да вземете деен въглен незабавно щом се появи неразположение в размер на 1 таблетка, само че единствено след консултация със експерт. След 8 часа или повече използването на това лекарство ще бъде безполезна.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР