Активистката група (XR) заяви, че взиела на прицел печатниците, северно

...
Активистката група (XR) заяви, че взиела на прицел печатниците, северно
Коментари Харесай

Екоактивисти блокираха отпечатването на „Таймс“, „Дейли Телеграф“ и „Сън“

Активистката група (XR) съобщи, че взиела на прицел печатниците, северно от Лондон и покрай Ливърпул в северозападна Англия, " с цел да изобличи неуспеха на тези корпорации да осведомят тъкмо за климатичните и екологични изключителни обстановки ".
Десетки стачкуващи пристигнали в обектите късно в петък и употребявали транспортни средства и други трудности, с цел да блокират пътищата извън. Полицията е арестувала 13 души през нощта.

BREAKING: Extinction Rebellion protest blocking NHS ambulance.
— Tom Harwood (@tomhfh)  Арести белязаха огромен студентски митинг в Лондон Арести белязаха огромен студентски митинг в Лондон
Няколко хиляди студенти излязоха по улиците в централната част на Лондон. Те са недоволни от увеличението на образователните такси и понижава...

XR съобщи в изказване, че има за цел да навреди на вестниците, които са част от News Corp., следени от фамилията на Рупърт Мърдок.
Заради блокадата печатането на вестниците било трансферирано в други печатници.
" Таймс " се извини на читателите, които не могат да купят вестника, и съобщи в Tуитър, че " работи за това вестниците да бъдат доставени допустимо най-скоро на търговците на дребно ".
Министърът на вътрешните работи Прити Пател порица митинга.
 Десетки задържани студенти след митинг в Лондон Десетки задържани студенти след митинг в Лондон
Общо 36 студенти бяха задържани при жесток конфликт с полицията в Лондон, откакто сходно на „ Ранобудните студенти ” и т...
„ Тази заран хората в цялата страна ще бъдат възпрепятствани да четат вестниците си поради дейностите на Extinction Rebellion “, сподели тя в Tуитър.

Can you come and do this everyday? protesters stop and from being printed!
— Black Lives Matter!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР