Активисти поставиха надгробна плоча на президента на Русия Владимир Путин

...
Активисти поставиха надгробна плоча на президента на Русия Владимир Путин
Коментари Харесай

Надгробна плоча на Путин се появи пред катедралата “Св. Исаак” в Санкт Петербург

Активисти сложиха надгробна плоча на президента на Русия Владимир Путин наоколо до катедралата "Свети Исаак " в Санкт Петербург. Снимката на черния камък беше оповестена от Дейвид Френкел.

Плочата съставлява черен камък със фотография на президента на Русия Владимир Путин. Под облика на Путин са датите 1952-2019, а надписът гласи: "Предаде съветския народ ". Акцията бе извършена от членове на придвижването Agit Russia. Информацията е подадена от деятелите. "С този акт желаеме да кажем, че ни писна от непрекъснатите неистини и признатите анти-народни закони. Путин умря за жителите! " това се споделя в изказването на "Агит на Русия ". "Гробът " беше отстранен 10 минути след слагането му, заяви izbori.bg.

Преди време, сходна надгробна плоча се появи на входа на постройката на регионалното държавно управление в Набережни Челни (Татарстан, Русия). Надгробният камък е инсталиран на 10 март, когато в редица съветски градове бяха извършени дейности против изолацията на съветския интернет сегмент.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР