Активираният въглен е едно от най-ефективните средства за здрави бъбреци.Активираният

...
Активираният въглен е едно от най-ефективните средства за здрави бъбреци.Активираният
Коментари Харесай

Струва жълти стотинки, а помага за куп болежки! Това е...

Активираният въглен е едно от най-ефективните средства за здрави бъбреци.

Активираният въглен е един от най-старите и най-популярни в света способи за ликвидиране на организма. От хилядолетия той се използва в аюрведичната и китайската медицина като противоотрова. Днес въгленът е първа помощ при алкохолно и наркотично отравяне.

Детоксификацията е най-важното свойство на задействания въглен, само че не е единственото.
Той усъвършенства храносмилането, намалява холестерина и даже може да забави стареенето.



Активираният въглен се отнася към ентеросорбентите.

Медици показват 12 изгоди на задействания въглен за здравето

1. Той оказва помощ против метеоризъм и издуване на корема.
2. Понижава холестерина. Едно проучване демонстрира, че в случай че три пъти дневно, в продължение на един месец се одобряват 8 грама задействан въглен, равнището на неприятния холестерин се намалява с 41%, а на положителния се покачва с 8%.
3. Поддържа бъбреците здрави. Всеки ден бъбреците очистват 115-140 литра кръв и отделят 1-2 литра урина. Заедно с черния дроб бъбреците съставляват съвършена очистителна система в човешкия организъм. Употребата на захар, сол, скотски белтъчини и консерванти може да провокира бъбречна непълнота. Тъй като задействаният въглен извежда пикочните отрови, той оказва помощ да се поддържат здрави бъбреците.

4. Бързо лекува хранителни отравяния, пази от повръщане и болки в стомаха.
5. Очиства чудесно кожата на лицето. Активираният въглен като магнит изтегля от порите мръсотията.

6. Подобрява положението на косата. Токсините и мръсотията също замърсяват кожата и скапват косата. Активираният въглен очиства фоликулите й, придава й искра и еластичност.
7. Избелва зъбите.
8. Създава прохлада на дъха от устата, защото възстановява киселинно-алкалния баланс в устната празнина и пази зъбите и венците от бактериални инфекции.
9. Активираният въглен забавя стареенето.
10. Помага против махмурлук.

11. Очиства храносмилателната система. Пестицидите в зеленчуците и плодовете, хормоните на растежа в месото, химията в питейната вода основават токсична среда. Когато всичкото това се натрупа в храносмилателната система, това води до възпаления и отмалялост. За да бъдем здрави и да имаме положително самочувствие, е належащо постоянно да очистваме храносмилателната си система. И едно от средствата за тази цел е задействаният въглен.
12. С активeн въглен може да се лекува алергия, защото той изсмуква шлаките и токсините в организма и очиства кръвта от нездравословните субстанции. В резултат от приемането му се усъвършенства работата на защитните сили в организма. Увеличават се Т-лимфоцитите в кръвта, понижава количеството еозинофили и на свободните радикали.

Очистване на организма с задействан въглен
15-30 дни се взема по една таблетка на 10 кг тегло. Това количество се приема два пъти дневно.

 

pala4inka.com
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР