Аксесоарите за бебешката количка през зимата са изключително важни. Зимата

...
Аксесоарите за бебешката количка през зимата са изключително важни. Зимата
Коментари Харесай

6 полезни аксесоара за бебешката количка през зимата

Аксесоарите за бебешката количка през зимата са извънредно значими. Зимата е в разгара си, само че това надалеч не значи, че бебето би трябвало да прекарва дните си напълно вкъщи. Можете да продължите разходките на открито, в случай че няма мъгла, мощен вятър и температурата не е под 0 градуса.

И въпреки всичко би трябвало да се погрижите добре за комфорта и топлината и на бебето, и на себе си по време на зимните разходки. Приготвили сме ви лист с 4 потребни аксесоара за количката на бебето, които ще създадат времето ви на открито по-приятно и без опасности за здравето.


 6 потребни аксесоара за бебешката количка през зимата

 

6 потребни аксесоара за бебешката количка през зимата

1. Удобен чувал за крайници

 бебешката количка 6 потребни аксесоара за бебешката количка през зимата фотография: pinterest

Дръжте дребното бебе в уютно и топло с чувалче за крачета тази зима. Това е чудесна опция на одеялото, защото ви разрешава да опаковате вашето мъниче по-бързо и по-лесно. Той не пречи на петточковия колан, няма боязън да не падне от бебешката количка и доста от тях имат устойчива на атмосферни въздействия външна част, за която ще сте признателни, в случай че попаднете в неочакван дъждовен дъжд!

2.Органайзер за количка

Поставката за кафе е съвсем нужна за множеството родители, до момента в който се разхождат на открито в студените дни. Конзолата за родители има преимуществото да ви разрешава някъде да държите кафето си, като в същото време разполагате с втора подложка за бутилка и затворено поделение за предпазване на ключове, портфейл, биберон и други полезности на една ръка разстояние.

Изберете комфортен органайзер за бебешката количка, който уголемява потенциала за предпазване на вашата количка. Да бъде екипиран с регулируеми презрамки, които се приспособяват към разнообразни ъгли и ширини на дръжките, органайзерът да се закрепва несъмнено към множеството колички.

3. Дъждобран

 бебешката количка 6 потребни аксесоара за бебешката количка през зимата фотография: pinterest

Задължителен. Когато го имате на разположение, може умерено да излезете, даже на открито да се е смрачило. Облачното небе може и да остане без смяна през целия ден, само че това не значи, че би трябвало да пропуснете разходката, нали? Сгънете дъждобрана, сложете го в багажника и се отправете на открито самоуверено. Макар че доста колички може да се доставят с дъждобран, към момента има много такива, които не го вършат. Дъждобранът обезпечава цялостна отбрана от вятър и дъжд на вашето мъниче. Повечето колички ще имат персонализиран дъждобран, планиран особено да пасне на бебешката количка.

4.Използвайте щит срещу атмосферни въздействия за количката.

Ако към момента нямате подобен, вземете си щит за времето за бебешката количка. Това е най-хубавият аксесоар за количка за всички сезони. Защитен щит за времето топли бебето ви и го защищава от сняг, дъжд и вятър. Ще го харесате, тъй като защищава вашето бебе от суровите метеорологични условия, а вашето бебе ще го хареса, тъй като е транспарантно, тъй че към момента може да вижда всичко по време на разходката ви.

Може да сте чували или виждали някои родители, които покриват количката на бебето си с одеяло. Тези родители може да не знаят по-добре или може да е всичко, което са имали, само че одеялото не е най-безопасният вид. Одеялата могат да затруднят циркулацията на въздуха и дишането на вашето бебе. Най-добре е да предпазите бебето си от сняг, дъжд, ветрове и даже слънчева светлина, като употребявате було, направено особено за колички, като щит за времето или извънредно дълъг сенник, който разрешава добра вентилация.

5. Ръкавици за количка

 бебешката количка 6 потребни аксесоара за бебешката количка през зимата фотография: pinterest

Когато бутате бебешката количка, ръцете ви са неподвижни и незащитени от студа. Разбира се, можете да носите личните си ръкавици, само че за доста дами те не са задоволителни. Лесното решение е да се снабдите със специфични ръкавици за количка. Те се закопчават комфортно за дръжката за побутване и са като маншони, в които просто да пъхнете дланите и пръстите си, до момента в който се движите на открито. Гарантирано топлят и ще ви оказват помощ да останете по-дълго на открито.

6.Термо чанта за шишета и храна

 бебешката количка 6 потребни аксесоара за бебешката количка през зимата фотография: pinterest

Няма по какъв начин да дадете на детето да пие вода с температурата на зимния въздух. Затова си осигурете комфортна термо чанта във бебешката количка за шишетата с вода, за млякото или храната, в случай че обичате да се храните на открито. На пазара се оферират разнообразни разновидности, просто се съобразете с вашите потребности, шишета и съдове.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР