Ако започва да ви мъчи носталгия по отминалите топли летни

...
Ако започва да ви мъчи носталгия по отминалите топли летни
Коментари Харесай

Слънцето изгрява за 15 секунди

Ако стартира да ви мъчи носталгия по отминалите топли летни дни, можете да опитате терапия с едно ново „ лекарство “. Кабриото на BMW Серия 8 наподобява като апетитно „ хапче “ против есенната меланхолия, тъй като единствено за 15 секунди отстранява всевъзможни граници сред пасажерите и слънчевите лъчи. За тази четвъртина от минутата се отваря и затваря електрическият мек покрив на най-големия и най-луксозен открит „ баварец “. Той ще се развихри на пътя след зимата за началото на идващия пролетно-летен сезон, когато хората са зажаднели за слънце и топлота.

 24-7-6kol

 24-6-6kol

 24-5-6kol

Моделите на BMW с обозначение 8 постоянно са били по-специални. Серия 8 продължава тази традиция, заменяйки настоящата Серия 6. Новата „ осмица “ в двата си разновидността на купе и кабрио има всички предпоставки да се трансформира в автомобилна икона.

 24-1-6kol

С трагичен дизайн, атлетичен контур и върхова динамичност Серия 8 е като сладко прелъщение за ценителите на бързината, лукса и изтънчения жанр. Конфигурацията 2+2 места разрешава на повече от двама души да се любуват под намерено небе на качествата на този автомобил, в който инженерите на BMW са интегрирали последните си механически постижения.

 24-2-6kol

Решението да бъде прибавен мек покрив в кабриото наподобява подбудено от концепцията да се реализира оптимално ниско тегло. Текстилният гюрюк се движи от спокоен електрически механизъм, като отварянето и затварянето може да се прави и при скорост до 50 км/ч.

 p90327625_highres_the-new-bmw-8-series

Конструкторите дават обещание отлична шумоизолация, когато покривът е над главите на пасажерите. А когато е свален, багажникът с безконтактно отваряне не губи нито литър от размера си – 350 л. За по-голям комфорт се предлага „ въздушен шал “ – топла бликам за врата на пасажерите, както и бариера против завихряния в задната част. Седалките са спортни и кожени, разполагат и с функционалност за електрическо прегъване.

 24-8-6kol

Под дългия челен похлупак на кабриото работи един от двата мотора, които се оферират и за Серия 8 купе. Дизеловият вид 640d разполага с 6 цилиндъра с мощ 320 к.с. и въртящ миг 620 Nm, като форсира за 5,2 секунди до 100 км/ч. Бензиновото осъществяване M850i се задвижва от 4,4-литров мотор V8 с запас от 530 к.с. и 750 Nm.

 24-3-6kol

Както проличава от вълшебната писмен знак М в означението, това е пърформанс модел с рискови характерности и от място набира за 3,9 секунди до 100 км/ч. И двете версии са с 8-степенна автоматизирана трансмисия и умна система за задвижване на четирите колела xDrive. Адаптивното окачване и системата срещу наклоняване в завои шлифоват спортното държание на пътя. Водачът може да въздейства върху представянето на автомобила с избора на разнообразни настройки.

 24-4-6kol

Серийно „ осмицата “ е оборудвана с LED светлини, а опционално се оферират лазерни фарове с обсег на дългите светлини до 600 м. Водачът разполага с богата гама системи за сигурност и комфорт. Сред тях са асистенти за светлините, за автоматизирано паркиране, за придвижване в лентата, за автоматизирано прекъсване при риск от конфликт и други

 24-9-6kol

 p90327642_highres_the-new-bmw-8-series
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР