Ако за повечето от вас целуването си е нещо съвсем

...
Ако за повечето от вас целуването си е нещо съвсем
Коментари Харесай

Как обичат да се целуват различните зодии?

Ако за множеството от вас целуването си е нещо напълно елементарно и в реда на нещата, желая да ви кажа, че има хора, които супер доста се тормозят да го вършат. Дори се сещам за един прочут, който целуваше дългогодишната си другарка най-вече по празници. И не, че не обичаше до лудост, ами просто си беше втълпил, че не го бива в тази работа.

Но без значение, дали сте занаятчия в целуването , или не сте, или пък въобще не сте се замисляли за това, идващите редове ще са ви доста потребни. Можете да разберете по какъв начин избира да бъде целуван обичаният ви човек по неговата зодия. Така че, четете и попивайте. Може би още през днешния ден ще му скриете шапката!

Зодия Овен

Овните са единствената зодия, която може да целува буйно, само че това не постоянно да носи полов заряд. Което значи, че може да ви целува по този начин, все едно по-късно ще раздра облеклата ви. И тъкмо, когато сте сигурни, че това “след малко “ е настъпило, той ще отдели устните си от вашите и ще стартира да се занимава с нещо напълно друго.
И помнете едно – Овните не обичат „ натрапени “ целувки. Те целуват, когато сами го желаят. Така че, в случай че сте изпаднали в прочувствен миг и ви се желае да ги целунете, нищо чудно да се оттеглен. Но това не значи, че не им пука за вас.

Зодия Телец

Телците обичат уверени целувки. Тоест, в случай че смятате единствено да ги докоснете по устните и да им обърнете тил, по-добре не го правете! Особено, когато сте в по-интимна конюнктура.
Друго значимо нещо е, че вие би трябвало да сте тези, които да поемат самодейността. Телецът единствено набелязва и рядко работи. Но, в случай че видите, че ви гледа втренчено, целунете го! Дори леко да се дръпне първоначално, не се отхвърляйте. А, когато е печален, наложително би трябвало да го целунете по очите или главата и да го погалите. Това го успокоява и го кара да ви усеща още по-близки.

Зодия Близнаци

Как обичат да се целуват Близнаците ли? Ами всячески! Бързо, постепенно, настоятелно, нежно, страстно… Стига единствено да няма щедро количество лиги, мъчително хапане и други такива! Те самите имат страхотна техника и не им харесват сътрудници, които не са най-малко на тяхното равнище. Такива са си – желаят най-хубавото от всичко!
Ако смятате, че не сте чак толкоз напред в материала, оставете Близнака да води. Така е по-добре и за двама ви. Вие единствено му покажете, че желаете да го целунете, той самичък ще продължи нещата.

Зодия Рак

Ракът няма да ви даде целувка, в случай че няма усеща към вас. Затова не се опитвайте да я получите, в случай че най-малко нямате съмнения за това. За него целувката е най-вече израз на угриженост. Така че, целувайте го постоянно, когато се усеща уязвим или печален.
Що се отнася до самата целувка, тя би трябвало да е доста нежна. Нещо по-страстно можете да си позволите единствено в леглото. Освен това, не целувайте Рак, в случай че в действителност не желаете да го извършите. Той незабавно ще усети „ задължението “ и ще му стане пъклен обидно.

Зодия Лъв

Лъвовете са майстори на еротичните и буйни целувки. Те не се тормозят да се целуват обществено, даже повече – те избират да бъде по този начин. Затова единствено изчакайте да сте измежду повече хора и незабавно целунете своя Лъв или Лъвица.
Другото, което би трябвало да знаете, е че е доста значимо да ви проличава, че желаете да го целунете. Да се вижда, че това за вас е мощен блян, за сбъдването на който сте подготвени на всичко. И, както може би се досещате, не трябва да му отказвате целувка, в случай че държите връзките ви да вървят обикновено! Засегнете ли егото на Лъва, незабавно ще усетите какъв брой остри са ноктите му.

Зодия Дева

Макар да им се носи популярност на не толкоз буйни, това не е напълно по този начин. Девите обичат да се целуват, само че единствено с човек, към който изпитват в действителност мощни усеща. Тогава целуват надълбоко и влагат цялата си страст.
Има и още нещо – в случай че Дева ви откаже целувка, прекомерно евентуално е дъхът ви да не е изключително прелестен, устните ви да са изцапани с храна или въобще да има нещо, което я отблъсква. Така че, в случай че желаете да впечатлите представителите на този зодиакален знак, погрижете се за съвършена хигиена.

Зодия Везни

Везните са подготвени за целувки на всички места и когато и да е. Дори, когато сте ги ядосали, отново няма да ви откажат целувка. Имайте поради, че те самите са огромни виртуози в тази работа. Но, в случай че вие не сте такива, те по никакъв метод няма да ви го покажат.
За тях е значима страстта, която ще им предадете с целувката, а не самата техника. Така че, целувайте ги с обич и деликатност и сами ще видите по какъв начин се разтапят от наслаждение. И не забравяйте – правете го постоянно, доста, доста постоянно! А, в случай че по-късно им кажете някой благ комплимент, още по-добре.

Зодия Скорпион

Това е единствената зодия, при която целувката минава през всичките й сетива! Освен това, тя носи за тях специфична тръпка и те държат да й се любуват допустимо най- дълго.
Трябва да знаете, че скорпионите, въпреки безпределно буйни, не се целуват току-тъй с всеки. Ако са избрали вас, чувствайте се специфични. Защото за тях в действителност сте такива. Що се отнася до самата целувка, тя би трябвало да бъде дълбока, съпроводена с глезене, а по-късно с къс взор в очите. Само по този начин ще донесете същинско самодоволство на Скорпиона.

Зодия Стрелец

Стрелците са хора с огромни души. Затова и целувките им постоянно носят обръщение за признателност, удивление, страст и същинско наслаждение. Затова и надали в миналото ще ги забравите!
Страшно доста обичат да бъдат целунати, когато са в положително въодушевление. Затова, в случай че вашият обичан Стрелец се усмихва, въобще не се колебайте да го мляснете нежно по ъгълчето на устните. Когато пък сте в сантиментална конюнктура, целувките би трябвало да са буйни и доста, доста дълги.

Зодия Козирог

Козирогът е зодията, която минимум обича да се целува. Особено на обществени места! Това е по този начин, тъй като те избират по-практичен и потребен метод за изложение на усеща. И, в случай че въпреки всичко се провиснал и ви разрешат да ги целунете, най-добре да го вършиме единствено на територията на лицето. В противоположен случай рискувате да им е некомфортно.
Целувките, против които нямат нищо срещу, даже считат за наложителни, са обичайните – за лека нощ, за привет, при прощаване, при поднасяне на подарък. Но отново, дано да са по-скромни. Дори е най-добре, в случай че оставите на тях да диктуват темпото и продължителността.

Зодия Водолей

Водолеите нямат някакви съответни желания. При тях целувките (както и всичко останало) са разнородни. А и почтено казано те нямат кой знае какъв брой потребност от целувка, с цел да изпитат страст. Тях ги вълнуват малко по-други неща. Интересно, само че не и елементарно, е да опознаеш вътрешния им свят!
Но въпреки всичко, в случай че желаете да впечатлите Водолей с целувка, направете го, когато минимум чака. И се старайте да ползвате разнообразни техники. Един път по-нежно, различен път по-настоятелно, трети път по-вяло…

Зодия Риби

За Рибите целувката не е просто допиране на устни. За тях е ентусиазъм и съвместен израз да дълбоки, съкровени усеща. Имайте поради, че те имат огромни упования. Но не към вашата техника, а към страстите, които ще изпитат. Особено дамите! Затова, когато ги целувате, постоянно би трябвало да ги галите, докосвате или прегръщате мощно.
В момента на самата целувка (особено, в случай че е дълго чакана), Рибите не помнят за всичко останало и се придвижват в свят, където единствено вие двамата съществувате. Не подценявайте това, даже би трябвало доста да го почитате. Защото в днешно време сходно отношение към близостта сред двама души е скъпо!

Източник: aia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР