Ако йогата, фитнес тренировките и груповите занимания ви отегчават, значи

...
Ако йогата, фитнес тренировките и груповите занимания ви отегчават, значи
Коментари Харесай

Фитнес в кревата: 5 приятни начина за заместване на потенето в зала

Ако йогата, фитнес тренировките и груповите занимания ви отегчават, значи сте обезсърчителен случай във връзка с физическата интензивност. Въпреки това, даже за вас има избран тип физическа интензивност. Няма да размени изцяло фитнеса, само че несъмнено ще ви е по-приятно. Предполагам се досещате, че става въпрос за секса.

Много хора са наясно, че сексът гори калории, изключително в случай че включите и по-специални и акробатични пози. Съчетайте потребното с приятното и тренировката с незабравими оргазми.

Ето и позите, които ще ви оказват помощ да постигнете стремежи резултат:  


Количка
Количката е много натоварваща секс поза. Наведете се и поставете ръце на пода. Половинката ви би трябвало да ви вдигне краката и да проникне откъм гърба. Ако сте в добра форма може да се разхождате в стаята, до момента в който вършиме паметен секс.  

Тази поза оказва помощ за ръцете и корема. Освен това ще ви е и много занимателно, само че мъчно ще достигнете до оргазъм.


Ездачка
Докато сътрудникът ви седи на леглото, се качвате и възсядате върху него. Може да сте лице в лице или да се завъртите с тил към него (обърната ездачка).

В поза Ездачка вие сте тази, която управлява всичко. Освен това, е една от най-хубавите пози за оргазъм, тъй че не пропускайте тази опция. От вас зависи, какъв брой ще натоварите мускулите си. Ако желаете по-голямо натоварване бъдете по буйна ездачка. Бавните придвижвания оказват помощ за корема, бедрата и ханша.


Мост
Легнете по тил и вдигнете ханша си благодарение на ръцете и краката. Половинката ви застава на колене и ви стартира мисионерската.

Мостът оказва помощ за оформянето на корема, ханша и бедрата. Това е най-хубавата поза за тези зони.


Планк кучешка
Подобно на общоприетата кучешка поза, при която заставате на 4 крайници, тук лягате по стомах в леглото и пускате ръцете си на пода. Половината ви тяло би трябвало да е отвън леглото.

Докато проникват буйно във вас, вие натоварвате ръцете и корема си. Ако се стремите към още по-интересни неща, може да опитате да вършиме даже лицеви опори. Това ще са най-хубавите лицеви опори в живота ви.


Крака над главата
Време е за малко разпъване. Мъжете обичат гъвкави дами. Това си е напряко полова йога.

Легнете в леглото по тил и вдигнете краката си на раменете на колегата ви, до момента в който той е на колене пред вас. И по този начин време е за незабравимото прониквате. Той може да натиска краката ви още повече към вашата глава за по-натоварено разпъване. Ще се изненадате, какъв брой по-еластични ще станете, в случай че вършиме постоянно това прелестно упражнение. Няма да изгорите доста калории, само че за сметка на това ще станете по гъвкави.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР