Ако всяка edna от нас има възможност да надникне в

...
Ако всяка edna от нас има възможност да надникне в
Коментари Харесай

Прави това всеки ден, за да привлечеш любовта и благоденствието в живота ти

Ако всяка edna от нас има опция да надникне в бъдещето, евентуално най-често срещаният въпрос ще бъде: " Кога ще открия огромната обич? "

На този въпрос е съвсем невероятно да се отговори. Но нека формулираме запитването по малко по-различен метод: " Какво мога да направя, с цел да открия огромната обич? " Този вид доста повече ни харесва, тъй като демонстрира, че ориста ни в действителност е в нашите ръце, че ние сме виновни за нашето благополучие.

Вселената ви изпраща това, което ѝ " сигнализирате ", че желаете на подсъзнателно ниво - колкото по-силна е любовта ви към себе си и самоуважението, толкоз по-голям е шансът да срещнете тъкмо такива хора. А какво по-хубаво от това, да се съберат две души, които са обединени от желанието да бъдат положителни и да водят пълностоен и изпълнен с красиви моменти живот?

Е, дано бъдем реалисти. Пътят на любовта е изпълнен с трудности, само че е значимо да вървим по него с готовност и ясна преценка какво желаеме. Затова през днешния ден ще ви споделим няколко елементарни ежедневни ритуала, които ще поддържат настроението ви и ще привлекат любовта и благоденствието в живота ви:
 Прави това всеки ден, с цел да привлечеш любовта и благоденствието в живота ти  Прави това всеки ден, с цел да привлечеш любовта и благоденствието в живота ти  Прави това всеки ден, с цел да привлечеш любовта и благоденствието в живота ти  Прави това всеки ден, с цел да привлечеш любовта и благоденствието в живота ти
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР