Ако все още не знаете, Кейт Мидълтън е една от

...
Ако все още не знаете, Кейт Мидълтън е една от
Коментари Харесай

Едно силно момиче в кралския двор - Кейт Мидълтън получи титла, която се дава само на мъже

Ако към момента не знаете, Кейт Мидълтън е една от най-обичаните кралски снахи на всички времена. И Чарлз го потвърди за следващ път със страхотния жест към нея през последните дни. 

Новият крал на Англия удостои принцесата на Уелс с купа, която, забележете, по предписание и традиция се дава единствено и само на мъже. Също по този начин предходният ѝ притежател не който и да е, а брачният партньор на Кейт - принц Уилям, който е първороден наследник на крал Чарлз Трети. Да, тази жена несъмнено е съумяла да завоюва сърцето на Негово Величество. И по този начин Кейт се трансформира в новия почетен полковник от ирландската армия. 

 Кейт Мидълтън

Припомняме ви, че тази купа бе връчена от кралица Елизабет Втора на принц Уилям през 2011 година, два месеца преди сватбата му с Мидълтън. Уилям изрази почитта си към купата тогава с облеклото си в сватбения си ден - алена офицерска униформа на армията със синя лента. 

И въпреки всичко, въпреки и Кейт да " отмъкна " тъкмо тази купа от Уилям, той също не може да се оплаче, тъй като има нова - полковник на уелската армия.

 Кейт Мидълтън, принц Уилям

Камила, в качеството си на кралица-консорт, " не остана по-назад " и тя е следващият член от фамилията, който получи купа - полковник от Гренадирската армия. Това е купа, която бе отнета от принц Андрю, откакто името му беше забъркано в кавги, свързани със полов тормоз.

Изглежда, че английското кралско семейство към този момент е квалифицирано да посрещне новата 2023-та година. След като видяхме, че банкнотите с лика на крал Чарлз Трети са подготвени, през днешния ден научихме и че е несъмнено по кое време ще бъде отбелязван рожденият му ден оттук насетне. Кралското семейство ще съблюдава традицията и сходно на честванията рождения ден на кралица Елизабет Втора, Англия ще чества Чарлз през юни. Въпреки че същинската дата на рождения му ден е 14 ноември. Причината събитието " Парад на цветовете " да остане през юни е напълно практична и тя е хубавото време. 

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР