Ако вие организирате банкета помежду си По друг начин стоят

...
Ако вие организирате банкета помежду си По друг начин стоят
Коментари Харесай

Коледното парти - начин на употреба - II

Ако вие организирате банкета между тях

По различен метод стоят нещата на служебния прием, на който сме единствено сътрудници. На този прием, несъмнено, би трябвало да поканим шефа, който по етикет е редно да се появи, само че да не се заседява дълго.

Тук облеклото е по- фриволно, което не значи всекидневно или за бар. Просто повече благоприятни условия да ви е комфортно в кожата ви. Същото важи и за грима, прическата и аксесоарите. Бъдете един още по- хубав вид на самите себе си.

Организирайте и разпределете отговорностите между тях колкото се може по- добре. Колкото повече са хората, толкоз повече са неуредиците. Трябва да сте подготвени за всичко и да не оставяте нещо на случайността.

Опитайте се да организирате местата на хората по ползи или по персоналните им другарства. Голяма част от едно хубаво празненство са хората, с които си приказваме. В разгара на банкета, нормално сменяме места, танцуваме. Но началото не трябва да е сконфузно.

Хубаво е да има танци и някой експерт да се занимава с озвучаването, за какво не и фотограф да наемете. Ако сте в заведение, дано там се слуша музика, която подхожда на всички.

Можете да организирате лотария с дарове с авансово открит бюджет. Или изтегляне на новогодишни шансове с нотка на комизъм. Това би било доста занимателно за всички.

Не флиртувайте отвън границите на положителния звук. Много от сътрудниците са отпускат на тези събития и спотаявани усеща от време на време избиват в непредвидени направления.

В тази връзка, можем да кажем неща, които мислим за другите или за шефа, компанията, които е по- добре да запазим за себе си или за близкото ни обграждане. Внимавайте с езика. Не се знае кой в кой миг какво чува и огромната уста да ви изиграе доста неприятна смешка.

И за двата вида банкети важи едно общо, съществено предписание:

“Внимавайте с алкохола! ”

Дали в компанията на шефа, или не, не трябва да злоупотребявате. Би трябвало да познавате, що за пияница сте и да се спрете в точния момент, в случай че усещате, че се разгорещявате. Най- неприятният вид е да се напиете и да не помните нищо на сутринта. Под въздействието на алкохола човек споделя и прави неща, за които съжалява. Ако видите сътрудник, който е тръгнал по този път, дръпнете го настрани и му влейте малко разсъдък, а в случай че е към този момент късно – напряко го натоварете на някое такси. Той или тя биха ви били признателни по-късно, даже да наподобява като че ли разваляте положителното въодушевление.

Не забравяйте, че на работа прекарваме огромна част от деня и въобще живота си. Ако желаеме да работим в здравословна среда от съгласие и почитание, би трябвало да се постараем. Коледният прием е едно такова прекарване, което да ви сплоти и да усъвършенства работата ви. Не се отхвърляйте от него и извадете най- положителното от себе си.Продължава: Коледното празненство - метод на приложимост - I
Източник: hera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР