Ако вече сте превъртели няколко пъти Bloodborne и Elden Ring,

...
Ако вече сте превъртели няколко пъти Bloodborne и Elden Ring,
Коментари Харесай

Публикуваха безплатно демо към Lies of P

Ако към този момент сте превъртели няколко пъти Bloodborne и Elden Ring, то знайте, че може да пробвате нещо много сходно и в това време друго, изцяло гратис.

Neowiz бяха посетители на Summer Game Fest 2023, където оповестиха датата на излизане на тяхната игра Lies of P, показаха ново видео към нея и оповестиха, че към този момент е налично за събаряне гратис демо към играта (в Steam, за Xbox One и Xbox Series X|S, PS4 и PS5).

Освен това, корейското студио разгласи, че предварителните поръчки за Lies of P към този момент са открити. Те ви носят разнообразни костюми и маски, както и ранен достъп за игра. Физическото копие на играта пък идва в специфична кутия с илюстрована книга в нея, която разкрива повече от света на играта в своите 92 страници. Демото от своя страна дава достъп до първите две глави в играта и включва срещи с няколко боса, запознаване с главните персонажи и историята, както и някои от зоните. Създателите на играта дават обещание, че то включва часове геймплей, въпреки че не дават разяснения в това отношение.

Вдъхновена от историята на Пинокио, Lies of P е една мрачна и злокобна версия на фамозния разказ на Карло Колоди. Описвана като „ Souls-подобна игра “, Lies of P ви изпраща към Belle Epoque епохата и град с името Крат. Някога превъзходен и кипящ от живот, през днешния ден Крат се е трансформирал в неразпознаваем призрачен сън, по улиците на който бродят обезумели механични кукли, а във въздуха витае духа на чумата. Вие влизате в ролята на П, който си проправя път в тази изключително рискова и враждебна среда, в търсене на Джепето и опит да осъществите фантазията си и да се превърнете в човек. Играта ще предложи голям брой забавни оръжия, врагове и причудливи герои, както и любопитни механики, като да вземем за пример тази, при която колкото повече лъжете, толкоз повече сее превръщате в човек.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР