Ако вашият съпруг не прекарва време с вас, ако има

...
Ако вашият съпруг не прекарва време с вас, ако има
Коментари Харесай

Има 10 знака, че съпругът ви вече не е щастлив в брака ви

Ако вашият брачен партньор не прекарва време с вас, в случай че има нова фикс идея, в случай че е прочувствено недосегаем, не поддържа връзка с вас и не желае да обсъждате бъдещето, то има възможност той към този момент да не е благополучен в брака ви.
Същото може да се каже и в случай че той е експлозивен, заяжда се с вас без причина и не демонстрира интерес към секса. 
Ако е по този начин, най-вероятно вашата вътрешен глас към този момент ви е подсказала, че нещо не е наред сред вас и брачна половинка ви. 
Ако той към този момент не наподобява като мъжа, за който сте се омъжила, в случай че се държи необичайно, само че не желае да каже какво не е наред, то дейностите приказват повече от думите.
Това е изключително правилно в брака. Съпрузите, изключително мъжете, показват възприятията си посредством дейности. Много знаци могат да демонстрират, че брачният партньор ви е трагичен в брака. Изучаването на тези знаци ще ви разреши да разберете какво се случва в мозъка и в сърцето му. Възможно е да възвърнете контрола над обстановката, в случай че знаете какво да търсите и го извършите задоволително рано.
А ето и 10 признака, че брачният партньор ви към този момент не е благополучен в брака ви:

1. Той към този момент не прекарва време с вас
Едно време вие и вашият брачен партньор сте били неразделни и той постоянно ви е поставял преди всичко. Сега той остава в работата си след работното време и избира да прекарва свободното си време с другари или практикувайки свое занимание. Ако той стартира да работи до късно вечерта, през уикендите и ваканциите, той може да употребява работата си комфортно като опрощение да ви заобикаля и да прекарва минимално време с вас.

2. Той има нова фикс идея
Ако брачният партньор ви стартира да посвещава по-голямата част от свободното си време на спорт, видеоигри или други занимания за сметка на връзката ви, това е ясна индикация, че имате проблеми. Ако брачният партньор ви не се усеща спокоен вкъщи, тогава той ще направи всичко допустимо да сведе до най-малко времето, което прекарва вкъщи и с вас. Съпрузите имат предел за това какъв брой време могат да търпят своята партньорка, в случай че тя ги нервира. Следователно, когато брачният партньор ви стартира да посвещава от ден на ден време на работа, другари и други ползи, той може да ви изпраща известие, че е трагичен в брака ви.

3. Съпругът ви е прочувствено недосегаем
Един от първите признаци, че брачният партньор ви е трагичен, е когато той стартира да се отдръпва прочувствено от вас. Ако брачният партньор ви не споделя своите мисли, усеща и страсти с вас, той ги споделя с някой различен. И не е наложително това да е друга жена. Несъмнено ще почувствате прочувственото разцепление със брачна половинка си, в случай че той скрито е трагичен в брака. Ако е минало известно време, откогато сте чули думите „ Здравей, скъпа! Как беше денят ти? “ има основателна причина той да не желае да си говорите. Съпругът ви демонстрира липса на интерес към деня ви заради липса на грижа за това какво се случва в живота ви. Той се интересува от други неща, които са доста по-сериозни за него от вашето благоденствие.

4. Съпругът ви стопира да поддържа връзка
Комуникацията е една от най-силните характерности на щастливия брак. Ако внезапно брачният партньор ви стартира да заобикаля значими диалози, това може да е знак, че той усеща, че не го разбирате. Здравата връзка включва двойки, които споделят усеща и фантазии. Ако вашият брачен партньор не желае да разисква нито едно от тези неща с вас, това може да значи, че той към този момент не се интересува от връзката ви.

5. Той не желае да обсъждате бъдещето
Ако в миналото сте си говорили за всичко обвързвано с бъдещето – къде да живеете, ваканции, спестявания, пенсиониране, а в този момент брачният партньор ви не желае да приказва за бъдещето, евентуално ви демонстрира, че той не желае такова с вас. Чувства ли се неловко, когато зародят тези полемики, или просто отхвърля да прави проекти с вас? Той може да е толкоз трагичен в брака, че може да обмисля бъдещето си без вас.

6. Съпругът ви е развил раздразним темперамент
Ако мъжът ви е бил балансиран брачен партньор, само че ненадейно е станал кисел и раздразним, време е да помислите, че нещо го тормози. Промяната в търпението му е ясна индикация, че той към този момент не е сигурен в съвместимостта ви. Според специалисти избухливостта е постоянно срещана, когато брачният партньор е трагичен във връзката и е метод да изрази насъбрания си яд.

7. Съпругът ви се заяжда с вас за щяло и нещяло
Ако преди вашият брачен партньор е харесвал всичко, което вършиме и го е считал за очарователно, то в този момент даже не можете да дишате, без той да се заяде с вас. Шансовете брачният партньор ви да е трагичен в брака са огромни и той просто си го изкарва на вас. Придирчивостта може да е методът, по който брачният партньор ви показва нещастието си, без да се постанова да приказва за това непосредствено.

8. Съпругът ви не демонстрира интерес към секса
Здравословният полов живот може да е от значително значение за здравия брак. Вашият полов живот може да варира понякога, само че има проблем, в случай че брачният партньор ви въобще не се интересува от секс с вас. Ако целувките са намалели, няма обятия и има минимално допиране, това е знак за трагичен брачен партньор. Двойките се гушкат, когато се усещат свързани и близки един до различен и в сигурност един с различен. Ако вашият брачен партньор ви отблъсне, когато се преместите да се сгушите в него, това не е добър знак.

9. Съпругът ви към този момент не се интересува от външния си тип
Съпругът ви постоянно е бил безупречно поддържан и добре облечен – той е обмислял външния си тип. Сега той е оставил тежестта да се натрупа и ще имате шанс, в случай че той даже среше косата си, изключително в случай че излизате на вечеря. Ако вашият брачен партньор към този момент не се интересува от това по какъв начин наподобява, има голяма възможност той да е трагичен във връзката си с вас. Той към този момент не се преценява с това дали го намирате за прелъстителен или не и бракът ви към този момент не е толкоз важен за него. Самопренебрегването може да има и по-дълбоко значение – това може да е методът му да заобикаля интимността с вас. 

10. Съпругът ви се усеща неловко измежду щастливи двойки
Последното нещо, което някой желае да види, когато е трагичен в брака  си, е щастлива двойка. Да видите двойка, която се държи влюбено, единствено прибавя сол към раната. Съпругът ви ще наподобява недоверчив към щастливите двойки, евентуално тъй като е изгубил вяра за благополучие с вас. Другата причина, заради която той може да заобикаля да бъде към такива двойки, е, че те му оказват прочувствено въздействие. Той също по този начин не желае да имате упования, които той не е подготвен да извърши.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР