Ако вашият мъж не ви уважава или ви уважавал до

...
Ако вашият мъж не ви уважава или ви уважавал до
Коментари Харесай

Какво да правите, ако вашият мъж не ви уважава

Ако вашият мъж не ви почита или ви уважавал до време, а след това е престанал, какво следва да предприемете?

Първо би трябвало да се запитате дали желаете да му дадете късмет. Ако той е толкоз непочтителен, може би не би трябвало въобще да бъдете с него? Но в случай че го смятате за заслужен, само че комплициран и просто кривнал в неверна посока, то това е друго нещо.

Ето какво да извършите, съгласно психолозите.

Помислете за грешките си

Може би той е спрял да ви почита по някаква причина? Помислете да не би да го наранявате или да пренебрегвате възприятията му, без даже да осъзнавате, че вършиме сходно нещо?

Ако преди сте били в неприятни любовни връзки, примерно, с някогашен сътрудник, бихте могли неумишлено да трансферирате някои модели на токсично държание и в актуалната си връзка.

Спомнете си, имало ли а миг, в който той ви упреквал, че не го почитате? Може би тогава просто би трябвало да отговорите за грешките си и да се извините? Уважението би трябвало да бъде взаимно.

Накарайте го да се извини

Ако виновността не е ваша или към този момент сте се извинили за грешката си, имате право да поискате опрощение и от него. Ще разберете дали той ще го направи откровено или не. Тези неща постоянно се усещат. И тогава можете да разберете по какъв начин да продължите да работите върху връзките и взаимното почитание, които ви липсват във връзката.

Но извинението не значи нищо, в случай че по-късно нещата не се трансформират към по-добро.

Можете да изброите кои от неговите дейности и думи ви наскърбяват и да го помолите да не прави това и да не приказва към този момент по този метод. Може даже да му подскажете какво може да направи и по какъв начин да се поправи. Но всичко е в неговите ръце. Или желае, или не желае.

Ако не желае да ви изслуша, тръгвайте си

Ако той не ви почита и не му пука за вашите усеща и предпочитание да спасите връзката, тогава не ви остава нищо друго, с изключение на сами да уважите себе си и да си тръгнете. Няма по какъв начин да измененията нищо без неговото предпочитание. Просто продължете да търсите подобаващия за вас мъж.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР