Ако в дома ви има негативна енергия и непрекъснато се

...
Ако в дома ви има негативна енергия и непрекъснато се
Коментари Харесай

Незабавно Ги Изхвърлете! Предмети Паразити Душат Дома И Ти Тровят Живота Без Дори Да Подозираш!

Ако в дома ви има отрицателна сила и непрестанно се чувствате изтощени и уплашени наложителна би трябвало да се разделите с 6 разнообразни предмета. Които се назовават паразити.

Те могат да ви докарат кахъри на главата и неприятни заболявания. Затова е належащо неща събирани с години, които тровят дома ви да бъдат незабавно изхвърлени тъй като пият положителната сила.

Вижте кои са те:

Всякакви дарове и сувенири, които стоят ненужни и натрупат прахуляк от доста години ще би трябвало да отидат на боклука. Такива са всякакви дребни фигурки, които сякаш ви носят мемоари, само че изпитвате скука когато една по-една би трябвало да почиствате. Разделете се с ненужните сувенири, с изключение на с тези, които имат сантиментална стойност. На другата година ще получите нови.

Изхвърлете всички остарели уреди, които може още да работят, само че не са ви нужни. Например видеото въобще не ви е належащо. Записите от касетите могат да се трансферират на диск или на флашка. Освободете се от старите кабели, които пазите за всеки случай.

Не използвайте парцали за разчистване. В комерсиалната мрежа се продават всевъзможни гъбички и кърпички, които ще ви свършат по добра работа от старите парцали.

Освободете се от старите си облекла. За тоалетите важи правилото, че в случай че повече от година не сте облекли някой от тях значи би трябвало да отиде в кофата за отпадък, предават от pik.bg.

Отървете се от всички съдове, които са счупени или напукани. Те не стават за нищо, а единствено заемат място.

На боклука е мястото на всевъзможни остарели печатни издания. Стари вестници и списания, които към този момент един път сте прочели единствено задушават атмосферата в дома.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР