Ако в чест на днешната рожденичка, която е една големите

...
Ако в чест на днешната рожденичка, която е една големите
Коментари Харесай

От аутсайдер, хранещ се в училищната тоалетна, до световна звезда: Меган Фокс на 35 - slava.bg

Ако в чест на днешната рожденичка, която е една огромните звезди в холивудската киноиндустрия, погледнем на живота като на филм по американски стандарт, то нашата героиня безспорно би изиграла облика на онази съдбовна жена със мощно емфатичен съблазън, към която, без значение дали желаят или не, всички останали персонажи биват непроменяемо привлечени. Да, Меган Фокс е тъкмо от този вид прелъстителки, способни да обезоръжат даже най-коравосърдечните представители на мощния пол с един-единствен взор, който като че ли е в положение да подчини всичко на тяхната воля. Тъмнокосата изкусителка, родена на 16 май 1986 година в Оук Ридж, щата Тенеси, нееднократно сполучливо е потвърдила, че с лекост умее да приковава вниманието на господата, карайки ги да извръщат глави след нея, пречупвайки мощната им воля, посредством която другояче се пробват да показват желязно самообладание. Все отново не на вятъра след присъединяване си в "Трансформърс ", трансформирал я в световна сензация единствено за една нощ, тя е украсила кориците на голям брой уважавани списания, измежду които "GQ ", "Elle ", "Maxim " и други Освен това през 2008 година читателите на сп. "FHM " я прогласиха за най-привлекателна жена на планетата. Въпреки това тя в никакъв случай не е отричала, че е тъкмо толкоз несъвършена, колкото всички останали хора. Например, при все това нееднократно в предишното е ставало въпрос за това, към момента малко хора знаят, че тя има вродена патология, наречена брахидактилия - положение, деформирало палците на ръцете ѝ, поради което те освен порастват по-бавно от другите пръсти, само че също по този начин имат друга форма от нормалната, като ноктите им наподобяват недоразвити, къси и необятни.

Днес, по случай персоналния празник на Меган, през който тя навършва 35 година, взехме решение да ви срещнем с другата страна на нейната история - онази, която по една или друга причина постоянно стои надалеч от общественото пространство, обхваната в мрачевина. И по този начин, следва да се срещнем с малко известните, само че забавни обстоятелства, изграждащи нейния житейски път.

Може би би трябвало да стартираме с това, че доста преди изброените нагоре издания да я слагат на първите си страници, тя има сериозен опит с позирането пред фотографските обективи, защото още на 13-годишна възраст прави първите си стъпки като модел, които подхваща откакто печели първите места на няколко влиятелни състезанието за хубост. Въпреки това обаче Фокс от дребна е наясно, че същинската ѝ пристрастеност не са фотосесиите, нито пък дефилетата, а киното. Само че нейната фантазия може да се дефинира като същински смут за религиозните ѝ родители, опитващи се да възпитат наследницата си като смирено и благочестиво момиче със напълно разнообразни ползи. Ето за какво даже ѝ не разрешават да кани вкъщи свои приятелки, а за момчета не може и дума да става. Освен това я записват на католическо учебно заведение, надявайки се, че то би съумяло да укроти бунтарския ѝ дух, което по този начин и не се случва.

...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР