Ако успешните личности спрат да се гнусят от политиката и

...
Ако успешните личности спрат да се гнусят от политиката и
Коментари Харесай

Кой е новото острие на Възраждане - Деян Николов?

Ако сполучливите персони спрат да се гнусят от политиката и се захванат с нея, нещата ще са разнообразни, уверен е претендентът за депутат " Атмосферата във " Възраждане " е на задружни хора, които имат вяра в идеята " " Любовта и фамилията са най-ценните източници на страсти " " Видях по какъв начин се лишава бизнес посредством държавни " бухалки " Кирил Петков и Асен Василев не са смяната, споделя икономистът Деян Николов от " Възраждане " в особено изявление за вестник СТАНДАРТ
 

Деян Николов е млад икономист с преуспяваща кариера. Той си партнира с интернационална компания за изкуствен интелект и все пак преди 5 години става част от " Възраждане " и взема решение да се занимава с политика. Срещнахме се с Деян Николов за един не толкоз политически диалог за това какво го стимулира, за какво желае да е измежду политиците в България във времето, в което живеем.
-->
" Преди 7-8 години видях по какъв начин хора, с които работех и бяха градили бизнеса си цялостен живот, бяха рекетирани и бизнесът им беше лишен посредством държавни " бухалки ". Тогава осъзнах, че има риск да строя живота си 20-30 години и някой да пристигна и да унищожи всичко за няколко месеца. Това ме накара да премисля някои от целите си и да реша, че с изключение на да се развъртвам в бизнеса, би трябвало да дам своя принос и към страната, в която пребивавам. ", твърди той.

Разказва още, че осъзнавайки какъв брой трагична е обстановката в България, е почнал да се интересува повече от политика. Видял е, че на процедура нямаме държавници, а хора, които се занимават с политика като форма на прехранване и в множеството случаи са без на практика опит  и

в никакъв случай не са основали действителен артикул

или услуга. Заради това стартира да се занимава с политика, тъй като има вяра, че в нея  има потребност от повече хора, които са се изправяли пред компликациите на бизнеса и са успявали в конкурентна среда.

" Ако сполучливите хора, които виждам в бизнеса,  спрат да се гнусят от политиката и някои от тях се захванат с нея, нещата ще са разнообразни. Моята цел е да дам образец на доста от сътрудниците ми в бранша и да им покажа, че политиката не е наложително да бъде мръсна работа ", добави още Деян Николов.

Избира " Възраждане ", тъй като в началото припознава мислите си в думите на Костадин Костадинов, само че това не му е задоволително. Като приблизително статистическия равнодушен към политика човек, и той е бил много песимистичен първоначално и има потребност да изследва всичко преди да се причисли към политическата организация.  

" Тогава нямаше доста информация за тях и взех решение, че ще дам заем на доверие, а времето ще покаже. До този миг никоя друга организация нямаше подобен образ, който да усещам толкоз непосредствен до моите философия, правила и морал за живота. ", споделя през днешния ден Деян Николов.

Така той

намира телефон в интернет и се обажда

с цел да попита, къде може да се срещне с представители на " Възраждане ". Не познава никого от тях, само че все пак отива на среща в София през 2017 година, още когато структурата в града е от към 10 души.

" Хареса ми атмосферата - не ми светнаха " сигналните лампи " за нещо неправилно. По-късно се срещнах и с Костадинов, който ми направи усещане на човек със мощно наличие. Първата година задачата ми беше да ревизира дали образът, който организацията има извън, ще се удостовери и наблюдавайки я от вътрешната страна. Очаквах, че може би ще има издънки, интриги, проблеми, само че по този начин и не се случиха. Напротив, вътре в организацията хората са задружни, поддържат се и имат вяра в идеята. Направи ми положително усещане, че Костадинов не упражнява микромениджмънт и делегира доста пълномощия на хората в организацията. За мен това беше знак за положителни лидерски качества ", спомня си през днешния ден Деян Николов.

На въпроса ни с какво лицата на така наречен смяна Кирил Петков и Асен Василев разочароваха младежите отговори, че  съгласно него най-много с лъжите си и разминаването на целите, за които са говорили преди последните избори и действителните цели, по които са работили в държавното управление. Според него

хората са очаквали кадърно ръководство

което да се концентрира върху битката с корупцията и подобряването на икономическото положение на страната, а са получили фокус върху зелените документи, Северна Македония и войната в Украйна. Деян Николов избира обаче да продължим диалога по посока на това какво може да се направи за страната ни оттук нататък. Знае, че няма нищо положително в актуалната обстановка, само че избира да вдъхне религия и вяра на българите, че ние можем да се оправим дружно.

" Днес е денят на Независимостта на България и това е добър мотив да напомним на сънародниците ни, че не толкоз от дълго време в исторически проект преди 114 години българският народ е един от дребното нации, който извоюва самичък своята самостоятелност без помощ от Великите сили и даже ги кара  след това да  поддържат тази самостоятелност. Днешният ден е значим и той ни напомня, че въпреки в наши дни да не сме самостоятелна страна, е имало интервали, в които сме я извоювали напълно сами тази наша самостоятелност. Щом сме съумели тогава, значи можем и през днешния ден. ", безапелационен е Деян Николов.

Той счита, че с цел да е самостоятелна една страна, е належащо тя

да има всички детайли на независимостта

- да има лична и мощна войска, да съумява да създава сама нужните артикули от първа нужда, с цел да има хранителен суверенитет, да има енергийна самостоятелност и да има своя лична валута.

" Виждаме, че сега продължава офанзивата към последния останал дирек на българската самостоятелност - българският лев, за който се вършат неистови старания да бъде погубен. Българското държавно управление даже отпуска милиони левове за осъществяването на загадка информационна тактика, която е основана преди да бъде изработен разбор на държавно равнище за изгодите и рисковете от въвеждането на еврото. Всъщност ние хората, които сме данъкоплатци, ще плащаме, с цел да бъдем манипулирани, тъй като няма по какъв начин да наричаш информационна тактика нещо, което демонстрира единствено изгоди, които действително не са оценени. Това не е връзка, а агитация. ", безапелационен е Деян Николов.  

Той

има вяра доста в силата на българския дух

и в народа ни. Смята, че в случай че българинът реши да е самостоятелна България, тя ще бъде. Оптимист е, че сами ще си помогнем и това ще стартира незабавно откакто подвластните и корумпираните политици бъдат отстранени от политическия живот. Смята, че на виновните държавни позиции е належащо да застанат персони, които основават закони, служещи на хората, а не на политиците. Вярва, че е застанал зад вярната идея и в редиците на " Възраждане " вижда тези, които ще трансфорат България в свободна, самостоятелна и благоденстваща страна. Мечтае българите да  се освободят от апатията, да стартират да наблюдават политиката в елементи, с цел да е невероятно да бъдат заблудени от пропагандни акции, които построяват политически облици посредством бърз ПР, както се случи с Кирил Петков. Надява се да вижда повече кардинални специалисти по връзки, които да не употребяват уменията си като застават зад пропагандни акции, а да ползват знанията си, с цел да работят за българския народен интерес.

" Искам да изхвърлим мръсотията и да дадем образец на многото качествени хора в България, че може да се занимават с политика без да се изцапат. Имаме потребност

да се освободим от настоящия ни политически хайлайф и да създадем нов

който да е построен от честни и опитни хора, които имат вяра в България ", споделя още Деян Николов.

Той счита, че политиката не се учи.

" Политиката е животът на равнище страна и общоност, а нужните качества за нея са най-много самообладание, прочувствена просветеност и честност. Все отново, през последните години започнах да проследявам разнообразни интернационалните персони, които не са наложително политици, а по-скоро общественици. Препоръчвам Джордън Питърсън, който е забавен образец за това по какъв начин с разсъдък може да пребориш цялата система. ", разяснява Деян Николов.

Той счита, че всяка сфера в страната ни би трябвало да бъде деликатно оценена и усъвършенствана, което ще докара до действителното преосноваване.   

" Държавата ни би трябвало да бъде преоснована. Това може да стане, единствено в случай че ние изберем този път. Често споделям, че на 2 октомври ще преминем през самобитен референдум за това по какъв начин да продължим да живеем.

Изправени сме пред избора дали да съществува България

Ние сме в демографска злополука. За все по-естествено се приема фамилиите да имат по едно дете. Решението за деца е извънредно персонално, само че фамилният уют, благополучие и обич не идват с парите и с професионалните триумфи. За да се оправим с демографската рецесия и да не изчезнем като нация е нужно да се раждат повече деца и те ще се раждат, в случай че превърнем  България в благоденстваща страна, в желано място за раждане и развъждане на деца. ", сподели още Деян Николов, претендент за депутат на " Възраждане ".
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР