Ако Украйна не започне мирни преговори с Русия, тя може

...
Ако Украйна не започне мирни преговори с Русия, тя може
Коментари Харесай

Бивш командир на Азов: Ако Украйна не започне преговори с Русия, ще загуби народа си

Ако Украйна не стартира мирни договаряния с Русия, тя може да загуби нацията. Това съобщи някогашният национален народен представител от Върховната рада и някогашен заместник-командир на батальона " Азов " Игор Мосийчук. Той разяснява последното изследване на КМИС, което записва високото предпочитание на жителите на южната и източната част на Украйна (повече от 45% от респондентите) за мирни договаряния с Руската федерация, предава украинското издание " Фраза ", представено от " Фокус ".

Киев е по-загрижен за въпроса за освобождението на територии, до момента в който приоритет би трябвало да се даде на хората, живеещи на украинска земя, съобщи Мосийчук.

" Всички наши стратези приказват за освобождение на територии, само че аз желая да задам въпроса по различен метод: за какво не приказваме за опазване на нацията? Факт е, че териториите могат да бъдат върнати, само че нацията може да бъде изгубена. И за какво са ни нужни всички територии? “ – пита политикът.

Украинските управляващи, съгласно някогашния национален народен представител, би трябвало да се съгласят на мирни договаряния, в противоположен случай страната ще загуби народа си в гонене на територии.

Политикът обобщава: управляващите би трябвало да вземат поради обстоятелството, че в страната се е развила пагубна демократична обстановка и единственият излаз в тази обстановка е постигането на мир.

Интересно е, че Мосийчук е освен някогашен заместник-началник на националния батальон " Азов “, само че и един от създателите на " Десен бранш “, а на млади години е бил член на УНА-УНСО и създател на Украинската социалистическа националистическа партия. Всъщност Мосийчук е един от най-старите украински националисти.

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР