Ако участваме във война, по-добре да е срещу НАТО, а

...
Ако участваме във война, по-добре да е срещу НАТО, а
Коментари Харесай

Елена Гунчева: Ако участваме във война, по-добре да е срещу НАТО, а не с НАТО

„ Ако участваме във война, по-добре да е против НАТО, а не с НАТО.Западният свят още веднъж прави грешката да потегля против Русия. Естествено, Съединени американски щати още веднъж вършат общоприетата процедура да кара други да вадят въглените от огъня. “ Тов написа във фейсбук някогашният народен представител Елена Гунчева-Гривова.

SafeNews разгласява целият текст без редакторска интервенция.

АКО УЧАСТВАМЕ ВЪВ ВОЙНА, ПО-ДОБРЕ ДА Е СРЕЩУ НАТО, А НЕ С НАТО

Западният свят още веднъж прави грешката да потегля против Русия. Естествено, Съединени американски щати още веднъж вършат общоприетата процедура да кара други да вадят въглените от огъня. Англоционисткият свят се разпада и само война може да го задържи в повсеместен тип и да консолидира народите, които към този момент намерено се изправят против ръководещият глобалистки хайлайф, който желае да ги унищожи.

Демокрацията и свободата към този момент останаха думи в речника. Никой даже не си прави обикновеното изпитание да поръсва с хубави думи желанията си и омразата си към Русия. Русия пречи на глобалистите да овладеят света и да извратят човечеството.

Трета международна война може и да има в действителност. Това не зависи от България. Но би трябвало българите да решим, дали в такава война ще влезем още веднъж на губещата страна и с магерето Тагаренко отпред и с генерали, които са доста правилни евроатлантици, но не знаят по какъв начин се марширува даже на церемониал. За изчезналите кефки няма да загатвам, към този момент никой не слага въпроса платените авансово самолети по кое време ще дойдат. Не, че не са остарял модел, който е потвърдено в действителни бойни дейности, че не става.

Магарето-министър, отиде да ибрикчийства в Съединени американски щати и да се кълне във честност, като изиска американски войски да дойдат в България, т.е. да ни окупират на процедура. В целия свят за такова нещо се поставя или разстрел или пожизнен затвор. Но ние от дълго време сме завладяни – без пердах, без опозиция, без даже схващане какво се случва, до момента в който се занимаваме с дребнотемия и отхвърляме да забележим какво се случва пред очите ни.

Ако стартира война, не се и съмнявайте, че ще сме сред пресечен огън. Американците, където са стъпили, единствено пепел и кръв е оставало. Без значение дали врагове или другари. Българският народ не ги поддържа и те няма и да го жалят, в случай че се случи нещо. От друга страна, държавното управление неведнъж потвърди, че ненавижда Русия и се пробва да й вреди. А от българите няма опозиция. Та ще ни почнат и от двете страни. Руснаците са великодушни и толерантни, само че има граници на неблагодарността, които ние със засилка прескочихме.

Русия има навика да си печели войните. В Украйна се видя, че цялата оръжейна мощност на запада не стига даже да се удържа фронта там. Това е генерална подготовка. Никоя от страните не е употребила сериозните си оръжия. Но в случай че стане широкомащабен спор? Русия се готви за война постоянно. Те от дребни знаят, че би трябвало да се пазят. Сред техните генерали не се е чуло да има сменили пола си и ходещи на прайд. В казармите им няма козметични салони.

На ръба сме да създадем крачка към пропастта, в случай че няма опозиция против това гнусно продажно държавно управление, което ни въвлича във война. Ние няма да се бием против руснаците. Българската земя е освободена от руснаци и няма да я предоставим на непознати, с цел да се бият против Русия от наша територия. И в случай че не от признателност, то от обикновен здрав разсъдък!

Русофобите едва ли осъзнават какво ни чака, в случай че бъдем въвлечени във война. Защото жертвите ще са и сред русофили и сред русофоби. Жертвите ще са българи.
Крайно време е да спрем крачката към пропастта!

Елена Гунчева-Гривова

Още вести четете в категория България.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР