Ако ЦСКА-София иска да привлече звездата на Ботев (Пловдив) Тодор

...
Ако ЦСКА-София иска да привлече звездата на Ботев (Пловдив) Тодор
Коментари Харесай

ЦСКА-София ще трябва да плати рекордна сума, ако иска да вземе Тодор Неделев

Ако ЦСКА-София желае да притегли звездата на Ботев (Пловдив) Тодор Неделев, ще би трябвало да усъвършенства върха си за входящ трансфер и да заплати към 500 000 евро, сподели изследване на Sportal.bg . Откакто Гриша Ганчев реалокира своя отбор на “Армията”, за най-скъпа покупка на алените се счита бразилският голаджия Мауридес, за който неофициалните информации гласят, че са платени към 300 000 евро. Евентуален трансфер на Неделев ще излезе съвсем двойно по-скъп, още повече че към него има интерес както от Лудогорец, по този начин и от няколко задгранични клуба, които са подготвени да платят упоменатата сума, а даже и по-голяма.

Както е известно, алените пробваха да вземат национала на България още през лятото, само че до договорка не се стигна и от “Армията” оповестиха, че ще възобновят офанзивата през зимния трансферен прозорец.

И тогава обаче прехвърлянето няма да бъде елементарен, тъй като ЦСКА-София ще би трябвало да извади значително пари за един от най-хубавите футболисти в Първа лига. Ръководството на канарчетата пък е изрично, че няма късмет Неделев да бъде трансфериран по схемата “Георги Китанов”, тъй като значителен % от прехвърлянето би трябвало да отиде в касата на немския Майнц.

През 2016 година вратарят бе даден без пари от Черно море на ЦСКА-София с изискването, че варненци ще вземат огромен % при възможна продажба на Китанов в чужбина. Кариерата му на “Армията” обаче не се разви по най-хубавия метод и той бе върнат на моряците, където сега е запаса на Благой Макенджиев.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР