Ако трябва да сме съвсем откровени, която и зодия да

...
Ако трябва да сме съвсем откровени, която и зодия да
Коментари Харесай

Ако шефът ви е някоя от тези три ЗОДИИ, бягайте!

Ако би трябвало да сме напълно откровени, която и зодия да е шефът ни, все ще ни се желае да избягаме от него и все ще му търсим недостатъци. Но има няколко представители на зодиака, които, облечени във власт, несъмнено са ужасно събитие. Вижте кои са те и в случай че шефът ви е измежду тях, имайте едно мислено.
Овен
Този знак е привикнал постоянно да е първи. Не единствено тъй като е водещ в зодиака, само че и тъй като огненият му характер просто не му разрешава да е на позиция, друга от челната.
Тежко ви и горко, в случай че работите за подобен човек. Той постоянно ще желае още и още от вас, в никакъв случай няма да е задоволително това, което вършите и непрестанно ще се състезава с конкурентните му компании, като спортните коне, несъмнено, ще бъдете тъкмо вие.
Не това обаче е най-лошото. Овенът обича да подлага на критика и не познава думата такт. Може да обиди човек, без да се замисли, а следствията не го интересуват въобще.
Лъв
И Лъвът, сходно на Овена, обича да е първи. За него олимпийският принцип, че е значимо присъединяване, не важи, тъй като в случай че не е победител, просто не вижда смисъл да се занимава. Ето по тази причина той също изисква прекомерно доста от чиновниците си. Ако си мислите, че работейки за Лъв, просто ще размахвате крачоли в офиса, грубо се лъжете. Свършили сте си работата? Чудесно, Лъвът незабавно ще ви откри друга.
За разлика от Овена обаче, този също огнен знак е сърдечен и отстъпчив. Така че най-малко можете да сте спокойни, че няма да засегне самоуважението ви.
Скорпион
Накъде в сходна ранглиста без Скорпионите? Тези хора несъмнено би трябвало да са преди всичко по кофти шефове, тъй като да се работи за тях е доста повече от предизвикателство.
Те обаче не се държат зле, тъй като желаят да реализират триумфи в работата. Те просто се заяждат със чиновниците си, тъй като им доставя наслаждение да го вършат. Непрекъснато търсят неточности у тях, а когато открият такива, не се тормозят да ги посочат на висок глас.
Ако ви следва да работите за Скорпион, то несъмнено би трябвало да се заредите с голямо самообладание. И един-два шоколада скрити в офиса ще свършат работа, когато се окаже, че имате незабавна потребност от утешение.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР