Ако трябва да посочим две дами с противоречива репутация от

...
Ако трябва да посочим две дами с противоречива репутация от
Коментари Харесай

Неодобрението към Меган, което Камила умело прикрива

Ако би трябвало да посочим две дами с спорна известност от английския кралски двор, най-вероятно първо ще се сетим за Камила Паркър и Меган Маркъл . И до момента в който брачната половинка на бъдещия крал принц Чарлз съумя да заслужи мястото си до него и уважението на всички през годините, то херцогинята на Съсекс избра да напусне " гнездото на оси ".
 Камила Паркър, бъдещата й роля на кралица консорт и какво считат принц Уилям и принц Хари за нея
Уилям и Хари за бъдещата роля на Камила

Мълчанието знак на утвърждение ли е

На пръв взор бихме предположили, че Меган и Камила би трябвало да са си положителни приятелки . В началото, след сватбата на Маркъл и принц Хари, точно принц Чарлз и Паркър бяха тези, които най-често се показваха дружно с младоженците и им дадоха нужната поддръжка.

Но в този момент английският създател Том Бауър, написал неофициални биографии на не една и две известни персони, измежду които и принц Чарлз, прави забавни разкрития за връзките на двете херцогини.
 Снимка 563605

Според него, още през цялото време Камила е била " подозрителна " към " авантюристката от Лос Анджелис " . Било й е мъчно да повярва, че Меган толкоз елементарно ще пожертва кариерата и независимостта си, с цел да " служи безмълвно като екипен състезател, предан на монархията. "

Въпреки тази своя позиция, Паркър постоянно е въздържана в изразяването на мнение за херцогинята на Съсекс . А когато принц Чарлз сляпо е вярвал, че по-малкият му наследник няма да съобщи него и монархията, тя още веднъж е мълчала, след което просто го е успокоявала, че е направил най-хубавото, на което е кадърен, предава Fox News.
 Меган Маркъл, Камила Паркър и ролята, която брачната половинка на принц Чарлз получи
Когато Камила замести Меган

Време за промени

Бауър разкрива и че Камила е имала прякор, с който е наричала Маркъл - " тази гадинка " . И е обичала да я дефинира като " самонадеяна " и безконечен източник на проблеми. Още от разкритията му ще открием в новата книга за Меган, която приготвя.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР