Ако тревожността около коронавируса не е била достатъчно стресираща, вероятно

...
Ако тревожността около коронавируса не е била достатъчно стресираща, вероятно
Коментари Харесай

17 въпроса, които да зададете на партньора си по време на карантина, за да преборите скуката

Ако тревогата към ковид не е била задоволително стресираща, евентуално също по този начин се борите и с досадната досада от карантинния живот . В началото на пандемията множеството време за четене, релакс и творчество евентуално ви се е коствало като непредвиден подарък. Но след известно време безкрайните повторения от едно и също (четене на книги, гледане на сериали, печене на хляб) могат да ви се сторят изтощително монотонни.

Лесно е да забравим, че възприятието на досада по време на пандемия е привилегия. Хиляди лекари и медицински служащи към момента рискуват живота си, с цел да се борят с заболяването и да се грижат за обществото. Така че в случай че търсите способи да прекарате времето си, пробвайте се да се възползвате оптимално от него.

В взаимозависимост от събитията, може би с колегата си споделяте само през обществените мрежи или може би сте под изолираност дружно . В който и сюжет да се намирате, идващите въпроси могат да ви оказват помощ да се опознаете малко по-добре. Те могат да служат като забавно начало за завързване на диалог, само че и като опция да се почувствате по-свързани един с различен.
 17 въпроса, които да зададете на колегата си по време на самоизолация  17 въпроса, които да зададете на колегата си по време на самоизолация  17 въпроса, които да зададете на колегата си по време на самоизолация  17 въпроса, които да зададете на колегата си по време на самоизолация
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР