Ако третият мандат отиде при Демократична България, то те ще

...
Ако третият мандат отиде при Демократична България, то те ще
Коментари Харесай

Даниел Митов: ДБ имат възможност от ремарке на ПП да се превърнат във влекач - Политика

" Ако третият мандат отиде при " Демократична България ", то те ще имат опция от ремарке на " Продължаваме промяната ", което дрънчи зад разрушената структура на Политическа партия, да се трансфорат във влекач, в лидиращ фактор, който може да бъде носеща структура на едно постоянно ръководство. "

Това сподели пред Би Ти Ви зам.-председателят на ГЕРБ Даниел Митов във връзка идното връчване на третия мандат.

" Ако Христо Иванов не желае да бъде министър председател, то има и други формули. Бихме взели участие в сериозен диалог, тъй че България да има постоянно ръководство ", добави той.

Митов прикани още Демократична България да признае, че е взела участие в ръководство, при което имало " детайли с корупционен темперамент ". 

В края на седмицата Христо Иванов съобщи, че Демократична България ще вземат участие в диалозите за третия мандат, само че слагат като изискване. Вчера съпредседателят на Политическа партия Кирил Петков сложи две условия за диалози за третия мандат -  . Даниел Митов на собствен ред отговори, че ГЕРБ не е серпантина да приказва по тази тематика, както и че партията се трансформирала в " мотор " на промяната.

" Ако се прави правосъдна промяна, то тя би трябвало да се прави съществено, огромно и холистично. "

По думите му промяната би трябвало да стартира от метода на обучение, да се мине през следствието и прокуратурата и да се стигне до съда. Митов е на мнение, че не би трябвало да се работи на парче и " да се нагласят избрани персонажи ".

Той разяснява и проблема с Пловдивския панаир, който бил " претопляне на остарели разкази ". Той отхвърли обвиняванията, че общинските съветници от ГЕРБ обслужват съветски ползи с думите, че точно партията е инициирала изпращането на оръжия за Украйна.

По-рано водачът на партията Бойко Борисов разяснява, че. Деница Сачева добави, че при такава конструкция. В неделя Борисов предложи съпредседателят на Демократична България. Вчера обаче партията стартира да слага условия за поддръжка. В Русе зам.-председателката на ПГ на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова разгласи, че .

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР