Ако търсите вдъхновение за обзавеждането на новото си жилище, тук

...
Ако търсите вдъхновение за обзавеждането на новото си жилище, тук
Коментари Харесай

Как да обзаведете жилището според зодията

Ако търсите ентусиазъм за обзавеждането на новото си жилище, тук ще откриете съвършения дизайн за всеки зодиакален знак.

Обзавеждането на четирите ни стени би трябвало да значи доста повече от чиста хармония. Това е мястото, в което показваме личността си и в което се усещаме уютно. Стилът на обзавеждане зависи значително от зодията – най-много от въздействието на Венера върху нея. Тази планета, която е знак на хубост и наслаждение, дефинира в допълнение типа на интериора.

Ще ви разкрием какъв жанр обзавеждане избират обособените зодии.

Везни: елегантно и очарователно

Красотата и естетиката в дома радват изключително доста Везните. Този знак харесва розовите, златните и пастелните тоналности и залага на огромните дрешници, растенията и огледалата, с цел да наподобява помещението по-просторно. Между четирите му стени не трябва да липсват и орнаментите.                                                                                                                                                                                                

Скорпион: строго и загадъчно

Скорпионите ценят времето за себе си и по тази причина жилището им е техният оазис на спокойствието. Този воден знак обича спалнята му да е в тъмни тонове, като сиво, тъмносиньо или бургундско алено. Обзавеждането също е в мистериозен жанр: мистични декорации, комфортно кадифено канапе или огледало на тавана.

Стрелец: пространно и екзотично

Стрелецът рядко се задържа у дома, тъй като обича да пътува. Което, за жалост, тъкмо в този миг не е допустимо. Ето за какво този огнен знак подрежда жилището си колкото е допустимо по-екзотично. Многобройни прозорци, забавни сувенири от пътешествията му и мебели в лилави или червени нюанси  дефинират ситуацията.

Козирог: семпло и класическо

Козирозите се придържат към традициите и обичат антикварните мебели. Ето за какво огромна част от обзавеждането на дома им се състои от винтидж предмети. Цветната палитра е формирана от тревистозелено, бежово и тъмночервено. Подходящи аксесоари са старинните часовници, грамофоните с фуния и дървените мебели с антични орнаменти.

Водолей: съвременно и футуристично

На бунтаря измежду зодиакалните знаци, Водолея, е присъщо ексцентричното обзавеждане. За да подчертае личността си, той избира цветове като сребристо, светлосиньо или металическо зелено. Към тях подхождат предмети като телескоп, механически уреди и мултифункционални мебели.

Риби: идилично и отморяващо

Родените под знака на Риби са огромни фантазьори и обичат да се реят в фантазиите си в уютния си дом. Най-сладко мечтаят в конюнктура, в която доминират сините и зелените тонове. Акцент в жилището са аквариумите, свещите, дървените мебели с мека тапицерия и „ ловците на сънища “.

Към първата част

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР