Ако търсите тайни признаци, че колега ви харесва, но го

...
Ако търсите тайни признаци, че колега ви харесва, но го
Коментари Харесай

Любов на работното място: Когато Ваш колега се влюби до уши във Вас

Ако търсите секрети признаци, че сътрудник ви харесва, само че го крие, знайте, че сте на точното място. Когато си помисля за романси на работното място, незабавно си представям всички тези кино подиуми, в които сътрудници незабелязано флиртуват между тях, оказват помощ си със дилемите си и по-късно стартират да прекарват доста време дружно отвън работа.

Честно казано, служебните романи не са известни единствено във филмите, само че и в действителния живот, тъй като хората прекарват доста време в работна среда.

Флиртува ли с теб или просто се държи другарски? Наистина ли има потребност от помощ за нещо или просто търси аргументи да бъде покрай вас? Как да схванеш дали сътрудника ви ви харесва?

Признаци, че Ваш сътрудник Ви харесва

Той споделя персонални неща и интимни детайлности от живота си

Той ви споделя за своите другари, семейство, занимания, пристрастености, персонални проблеми и така нататък Държи ви в течение за персоналния си живот и постоянно споделя неща с вас. Разказва за своите романи и интимни детайлности от живота си.

Споделя и всички неуместни обстановки, които е претърпял като дете. Въпреки че в никакъв случай не си го молил да ви каже нещо от това, той към момента го прави. Знаеш ли за какво? Защото този човек откровено те харесва и изпитва предпочитание да показа всичко с теб!

Винаги е на твоя страна

Един от най-големите признаци, че сътрудника ви харесва е, че постоянно е на ваша страна и ви пази без значение от всичко. Ако във вашата компания има проблем и ви упрекват за него, той ще ви уведоми (пряко или косвено), че е на ваша страна. Наистина, това е, което хората вършат, когато харесват някого (независимо дали е сътрудник или не).

Те желаят да защитят индивида, към който имат обвързаност, и да бъдат покрай него в моменти на злощастие. Така че, в случай че забележите, че той постоянно е подготвена да ви помогне и да ви пази гърба, това може да не е просто другарски жест, а освен това.

Постоянно ви звъни и търси

Ако вашият сътрудник употребява всяка опция единствено с цел да ви каже здравей, изпраща ви известия в неуместно време или ви се обажда без съответна причина, тогава можете да сте сигурни, че той несъмнено е влюбен във вас.

Той вижда всяка смяна във вас

Ако питате мен, това е един от най-големите признаци, че един човек ви харесва, само че го крие от вас. Като жена мога да ви кажа едно нещо: в случай че той ви харесва, то ще забележи всяка една смяна във вас от вашата персона до външния ви тип.

Ще бъде първата, която ще забележи, когато сте трансформирали прическата си, когато се чувствате смутени или когато измененията стила си. Други хора даже няма да виждат някои неща за вас, само че той постоянно ще бъде първият, който ще ви направи комплимент или игриво ще ви нервира.

Той случайно и незабелязано те допира

Силата на финото допиране е едно от най-недооценените неща, когато става въпрос за романтика. Ако не сте толкоз добра в четенето сред редовете, може да си помислите, че всякога, когато той незабелязано ви допре, е чисто съвпадане. Е, в множеството случаи това не е случайност, а умишлен акт на любов. Лекото допиране на ръката ви, когато ви приказва (или се смее), „ инцидентно “ се блъска във вас и прави други сходни неща, всичко това значи, че той е притеглен от вас.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

 

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР