Ако търсите новината, че с коалицията е приключено, нямате я

...
Ако търсите новината, че с коалицията е приключено, нямате я
Коментари Харесай

Симеонов: Коалицията ни с ГЕРБ остава поне засега, ДПС - доволни

Ако търсите новината, че с обединението е завършено, нямате я още. Това сподели водачът на НФСБ Валери Симеонов по време на брифинг в Народното събрание.
" Искам уважаеми сътрудници, да напомня, че въпросът за битката с битовата престъпност е заложен в нашата стратегия още от 43-ото Народно заседание. След няколко съвещания с Министерство на вътрешните работи, ние успяхме без да е записано в програмата за ръководство, тъй като бяхме подкрепящата партия да наложим назначението на към 2000 индивида спомагателен щат към органите на Министерство на вътрешните работи.
Това беше подбудено от битовата престъпност по селата. В това Народно заседание при договарянето на изискванията за съдружно държавно управление ние го прокарахме в програмата за ръководство.
Това, което сътрудника Веселинов не ви осведоми, само че може би още преди месец, месец и нещо преди епидемията с ковид, ние водихме диалози с представителите на ръководството на ГЕРБ във връзка с неизпълнените задания от съдружното съглашение .
. Странно е държанието на нашите сътрудници по един значим за нас въпрос, значим за коалицоонното държавно управление. Той е в действителност е дирек от програмата на ръководство ", сподели още Валери Симеонов, представен от Фокус.
Доста по-крайна беше позицията на Вътрешна македонска революционна организация, които сложиха експлицитното изискване законопроектът да се одобри и заплашиха с овакантяване на ръководството, в случай че това не се случи.
" ГЕРБ имат време да се поправят и да одобряват отначало предлагането за доброволните отряди, в случай че не се случи,, уточни Искрен Веселинов.
" Флиртът с Движение за права и свободи за нас постоянно е бил забележим . Винаги сме се стремели да го ограничаваме като нездравословно за страната. Сега въпросът е по кое време този флирт става по-вреден, в сравнение с актуалното ръководство ", добави още Веселинов.
От Движение за права и свободи пък показаха удовлетворение от отхвърленото предложение на Вътрешна македонска революционна организация и го дефинираха като " победа на българския парламетаризъм ".
" Днес имаше победа на българския парламентаризъм, а точно отхвърлянето на предлагането на националистите за основаване на доброволческите отряди. Освен Движение за права и свободи срещу основаването на тези доброволчески отряди бяха Българска социалистическа партия, " Воля " и огромната част от ПГ на ГЕРБ. Това не е обикновено да се основават такива доброволчески отрадя. Това е процедура на тоталитарните режими ", съобщи заместник-председателят на Движение за права и свободи Ахмед Ахмедов на брифинг в Народното събрание.
Зам.-председателят на парламентарната група Йордан Цонев разяснява друга тематика, а точно тази с Данък добавена стойност ставките.
Той дефинира като триумф за целия парламент 9-процентната Данък добавена стойност ставка за детските храни, санитарни детски артикули и предлагането за книгите.
" Тази наша мярка и самодейност беше призната. Разбира се, това не е първата мярка във връзка с антикризисните ограничения. Знаете, че след наша корекция 60 на 40 проработи и към ден сегашен по мнението на множеството работодатели това е една от ограниченията, които съществено работи.
Други наши оферти също бяха признати във връзка с туризма, поддръжката на туроператорските пакети с 35 евро на седалка, приказваме за чартърните полети. Нещо, което вършат Турция и Гърция ", сподели още Цонев.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР