Ако сте Везни по хороскоп, без съмнение ще се познаете

...
Ако сте Везни по хороскоп, без съмнение ще се познаете
Коментари Харесай

12 неща, които само Везните могат да разберат

 зодия-Везни

Ако сте Везни по хороскоп, без подозрение ще се познаете в множеството от изброените неща. Везните прекарват доста време в двоумене, опити да вземат решение и да живеят умерено, само че когато са стимулирани, могат да реализират повече от всеки различен. Вижте следните 12 неща, които са присъщи за зодия Везни:

1. Прекарвате целия следобяд в опит да разберете за какво не се харесвате на някого. Това е вашето най-любимо и минимум обичано нещо за правене. Сериозно, по какъв начин може някой от тази планета да не мисли, че сте невероятни? Трябва да има някакво пояснение, което най-вероятно включва извънземни.

2. Разговорите ви с приятелите постоянно звучат по този начин: „ Хайде да се забележим “, „ Не, оставам си у дома вечерта “, „ Добре “, „ А въпреки всичко да излезем? “, „ Супер “, „ Не, хайде по-добре не “. Обожавате свободата си, само че и постоянно желаете да бъдете сами. Това е непрестанна борба, която водите сами със себе си.

3. Опитът да вземете решение най-често води до анулация и сънливост. Което по някакъв метод се счита за взето решение, тъй че би трябвало да се гордеете със себе си!

4. Толкова сте спокойни, че закъснявате с повече от час във всичките си ежедневни действия. Точно това държание води до губене на другари и до яд измежду сътрудниците ви на работа, само че вие знаете, че спокойният живот е доста по-щастлив от непрестанното бързане.

5. Приятелите ви в никакъв случай не знаят по кое време сте им ядосани, тъй като се държите с тях по въздържан метод. И след това още повече се ядосвате, тъй като те не схващат, че имате проблем с тях. Например настойчиво си качват краката на дивана, даже откакто сте им споделили, че той е в прекрасен цвят. Как не схващат, че това значи да не го унищожават със своите крайници?

6. Оставате в една връзка до края на живота си, тъй като когато стартирате нещо, до докарвате до край. Точно по тази причина от време на време сте във връзка, която не ви устройва.

7. Когато сте на ваучър, се грижите всички да се усещат уютно. Нима хората би трябвало да вършат нещо друго на купоните?

8. Колегите ви считат, че работите поече от всички.Но вашите другари знаят, че сте най-ленивата персона на планетата. Когато сте на работа, сте супер ефикасни, когато сте вкъщи… сте една необикновено мързелива тайнственост.

9. Или се влюбвате незабавно още на първата среща, или не излизате с този човек повторно. Просто не желаете да си губите времето, в случай че не чувствате нищо към него/нея.

10. Умеете да се преструвате, че всичко е наред, даже когато желаете вътрешно да крещите. Това го вършиме, тъй като желаете всички към вас да бъдат добре и тъй като не желаете да им разваляте настроението с проблемите си.

11. Не ви е ясно по какъв начин хората могат да си мълчат, когато някой се прережда. Вие се обиждате от сходно държание и тъй като справедливостта ви е значима, не можете да не изкажете на глас мнението си по тематиката. Без значение какъв брой хора има към вас или къде се намирате.

12. Знаете, че имате три седмици да завършите даден план, само че го вършиме 3 минути преди крайния период. Ако нямаше краен период, можеше и да не станете от фотьойла.

Източник: webmiastoto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР