Ако сте склонни да качвате килограми повече около бедрата, отколкото

...
Ако сте склонни да качвате килограми повече около бедрата, отколкото
Коментари Харесай

Как наистина да стопим бричовете

Ако сте склонни да качвате килограми повече към бедрата, в сравнение с по останалата част от тялото си, вие сте късметлийки.

Не мислите по този начин? Експертите са безапелационни, че напълняването в тази зона е доста по-здравословно от това към талията . Защото огромното коремче води до нараснал холестерол, диабет, деменция и други съществени болести.

Без значение къде трупате повече мазнини обаче, може да ги намалите единствено с няколко лесни стъпки:

Стъпка 2

Опитайте се да вършиме по 300 минути умерени кардио извършения всяка седмица, разпределени за интервал от пет-шест дни. Ако графикът ви е претрупан, правете по 10-минутни серии денем. Ходене, тичане, плуване и ролери – всичко това е добър избор, само че можете да се натоварите и по нетрадиционен метод, като да вземем за пример разтребвате у дома или танцувате.

Стъпка 5

Използвайте Абдуктор машината във фитнеса. Това е едно елементарно изпълнимо и изолирано упражнение за външната и вътрешната част на бедрата и седалищната мускулатура. При него вие сте в седнало състояние и се пробвате да разтворите крайници, като избутвате поставка, закрепена към тежест. Извършвайте две серии от по 12 повторения.

Съвет!

Имайте поради, че мазнините към бедрата се губят по-бавно, в сравнение с тези към корема. Така е, може да минат няколко седмици до момента в който видите резултат, само че най-малко ще си заслужава.

Упражнения за крайници и дупе, които в действителност правят работа

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР