Ако сте се събудили със замръзнало предно стъкло на кола,

...
Ако сте се събудили със замръзнало предно стъкло на кола,
Коментари Харесай

Ежедневни продукти, които размразяват перфектно предното ви стъкло - от оцет до алкохол

Ако сте се събудили със замръзнало предно стъкло на кола, размразяването му, преди да шофирате където и да е, би трябвало да бъде вашият главен приоритет.

The най-често срещаният метод за справяне със заледено предно стъкло е да употребявате размразител и стъргалка, с цел да избутате леда от колата си. Но какво ще стане, в случай че ви кажем, че в действителност има няколко домашен продукта, които можете да употребявате, с цел да размразите предното си стъкло вместо това? Всъщност някои предмети от бита могат даже да се употребяват върху колата ви вечерта преди заледяване, което ще предотврати заледяване на предното ви стъкло. И освен това, множеството от нас към този момент имат тези предмети в кухненските си шкафове.

Шофирането с лимитирано зрение е рисково и в случай че не почистите предното си стъкло, преди да шофирате, може да получите санкция от £60 и три точки в книжката си, съгласно RAC. Въпреки това, в случай че се счита, че шофирате в „ рисково положение “ вследствие на заледяване на предното стъкло, тогава тази санкция може...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР