Ако сте проследили новинарския поток, вероятно сте разбрали за срещата

...
Ако сте проследили новинарския поток, вероятно сте разбрали за срещата
Коментари Харесай

Каква е тайната на перфектната форма на първите дами? Ето как се хранят

Ако сте наблюдавали новинарския поток, евентуално сте разбрали за срещата на страните от Г-7 във Франция. Г-7 включва седемте стопански най-големи страни, а на срещата участват водачите на съответните страни.
               

A post shared by (@g7) on Aug 25, 2019 at 2:14am PDT

С тях обаче бяха и техните половинки или най-малко множеството от тях. Разбира се, всички обсъждаха техните тоалети, аксесоари, език на тялото. И за поредна година всички са обединени към едно - те наподобяват съвършено. Каналът във vbox7 разкри по какъв начин се хранят първите дами и съблюдават ли някакви режими:

Мелания Тръмп

Денят на Мелания стартира с богата на фибри закуска - овесени ядки и смути. През целия ден приема плодове, богати на антиоксиданти. Мелания признава, че обича да пие кола без захар. Обичайно за обяд и вечеря яде пилешко месо, само че постоянно похапва и бургери с картофки.
               

A post shared by (@melaniatrumpworld) on Aug 25, 2019 at 4:41pm PDT

Брижит Макрон

Тя е на 65 година, само че всички са впечатлени от това какъв брой млада наподобява. Нейният хранителен режим е относително елементарен. Яде сезонни плодове и зеленчуци в огромни количества. Като типична французойка, обича хубавите вино и сирена. 
               

A post shared by (@brigittemacronfan) on Apr 12, 2019 at 11:27pm PDT

Софи Трюдо

Тя не беше на срещата на Г-7, само че постоянно участва в канадските медии. Наскоро тя описа за борбата си с булимията, въздействието на известните персони и натиска на обществото. Днес тя не съблюдава характерна диета, просто се придържа към храни, за които се знае, че са здравословни.-->
               

A post shared by (@sophiegregoiretrudeau) on Nov 23, 2018 at 1:00pm PST

Ангела Меркел

Въпреки че в тази публикация приказваме за първите дами, няма по какъв начин да не споменем може би най-влиятелната жена в актуалната политика - немският канцлер. От скоро тя е заменила обичаните си колбаси и бисквитки със сурови моркови и зелени чушки.
               

A post shared by (@bundeskanzlerin) on Jul 2, 2019 at 11:19am PDT

И още:
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР