Ако сте пропуснали първата част на материала, можете да я

...
Ако сте пропуснали първата част на материала, можете да я
Коментари Харесай

15 трика, които могат да улеснят живота на родителите – част II

Ако сте пропуснали първата част на материала, можете да я прочетете на този линк.

7. Как да намалите звука от електронните играчки

Когато купуваме музикална играчка на детето си, не се замисляме какъв брой провокиращ и влудяващ може да бъде мощният повтарящ се тон от нея. Използвайте тиксо на микрофона на играчката. Ако детето бъде по този начин положително да не го отлепва, бързо ще усетите разликата.

8. Как да накарате детето да си изпие лекарството

Всички знаем какъв брой мъчно може да бъде да дадеш лекарство на дете. Ако е в течна форма, можете да топите близалка в чашката с лекарството и по този метод постепенно, само че несъмнено  детето ще го изпие цялото.

9. Как да се улесни полетът със аероплан

Ако ви следва да летите с малко дете и не знаете по какъв начин да го забавлявате през това време, пътуването може да се трансформира в истински призрачен сън освен за вас, само че и за останалите пасажери в самолета. Затова бъдете готови – напълнете цяла раница с обичаните му занимания – книжки, пастели, пъзели и други

10. Как да обезопасите гумените играчки

Гумените играчки за вана нормално имат дупки, в които се събира вода и рано или късно мухлясват. За да предотвратите това, или купувайте играчки без дупки, или запушете дупките с револвер за топло лепене.

11. Как да се справите с тоалетната с малко дете на път

Ако тръгнете на път и се окаже, че сте не запомнили да купите особено гърне с похлупак и не желаете да водите детето си в социална тоалетна, направете следното – подложете един памперс в нормално гърне, тъй че след това да можете да го изхвърлите без проблем.

12. Как да махнете бодилче или тресчица

За да махнете тресчица, сложете от горната страна сода за самун и вода и поставете пластир за няколко минути. Кожата и треската ще омекнат и изваждането й ще бъде доста по-лесно.

13. Как да намалите болката

Децата не стоят на едно място и постоянно се нараняват. За да се предотврати появяването на синини, е значимо да поставите незабавно лед на засегнатото място. Ако детето не може да търпи толкоз студено, увийте леда в платнена забрадка.

14. Как да предотвратите разправии на задната седалка

Ако имате повече от едно дете, пътуването с кола може да се окаже същинско предизвикателство поради непрекъснатите разправии и боричкания на задната седалка. Един татко качи фотография в обществените мрежи на своето откритие по този въпрос – паравани от картон сред бебешките седалки. Изглежда прави чудесна работа.

15. Как да намалите риска от обири

За да не ви откраднат нещата, използвайте следния трик – увийте ги в чист памперс. Замислете се единствено - какъв брой хора биха се осмелили да отмъкнат нещо, което наподобява на употребен памперс?

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР