Ако сте почитател на архитектурните постижения, време е да обърнете

...
Ако сте почитател на архитектурните постижения, време е да обърнете
Коментари Харесай

Тази платформа позволява да отсядаме в удивителни имоти по света

Ако сте обожател на архитектурните достижения, време е да обърнете взор към една опция на Airbnb. Тя предлага супермодернистични домове из целия свят. Платформата е стартирана от няколко архитекти, написа profit.bg.

PlansMatter предлага величествен азбучник от къщи с хубав дизайн – да вземем за пример тази на Кристиян Мюлер – Villa Vals в Швейцария, или пък на Франк Лойд Райт – Kinney House в Уисконсин.

Платформата за отдаване чартърен е дело на Кони Линдор и Скот Муелнер – двама архитекти, които споделят любовта си към красивия дизайн.

Услугата разрешава на пътешественици със пристрастеност към новите дестинации да се настанят в в действителност удивителни парцели в целия свят.

Изключително стимулиращо е да имаш опцията да нощуваш в къщи, които се характеризират с висока класа проектантско и дизайнерско решение, счита Муелнер.
Този опит ни позвалява в действителност да разберем позитивния резултат на великата архитектура върху ежедневния живот, добавя той.

В наши дни има доста вдъхновяващи планове, включващи зелени покриви
Възможностите, които платформата предлага, са удивителни. Сред тях ще открите парцели, чиито архитекти са Олсон Кундиг, Бохлин Сивински Джаксън, Кристиян Мюлер и Франк Лойд Райт. Дори има дестинации за екоориентирани пътешественици – да вземем за пример itHouse от Taalman Architecture.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР