Ако сте отваряли интернет през изминалата седмица, то вероятно сте

...
Ако сте отваряли интернет през изминалата седмица, то вероятно сте
Коментари Харесай

Мегън Фокс и Machine Gun Kelly: Всички детайли за драмата между двамата!

Ако сте отваряли интернет през миналата седмица, то евентуално сте чули за турбулентния раздор сред Мегън Фокс и нейния (може би към този момент някогашен?) избраник, рапъра Machine Gun Kelly. В случай, че и вие (като нас) сте комплицирани от многочислените новинарски заглавия по тематиката, ето къса последователност на абсурда сред двете звезди:

Insta драма

Дуото от много време се слави като една от най-хаотичните и провокативни двойки на Холивуд, измежду чиито знакови се изцепки се подрежда миналогодишният им костюм за Хелоуин, включващ Machine Gun Kelly облечен като духовник и Мегън маскирана като негова… секс робиня.

Виж още: Осъдиха килъра на рапъра Нипси Хъсъл на 60 години затвор 

Въпреки многото си спорни решения обаче, до момента двете звезди оставаха непроменяемо дружно. Това наподобява е на път да се промени: преди броени дни Мегън unfollow-на Machine Gun Kelly в Instagram, а след това – и всички останали сметки, които следваше, с изключение единствено на Хари Стайлс, Тимъти Шаламе и дългогодишния зложелател на годеника си, Еминем.

И в случай че този ход не бе задоволително трагичен, по същото време актрисата показа в Twitter кадър, на който се вижда по какъв начин изгаря купчина хартия. Описанието под фотографията бе имитация от албума на Бийонсе Lemonade, който е отдаден на многочислените изневери на Джей Зи: „ Мога да усетя неискреността ти, целият ти мирис е напоен с нея “. За похлупак няколко дни по-късно Мегън изтри както гореспоменатия Twitter пост, по този начин и Instagram акаунта си (който след това възстанови). 

Кръшкач ли е Machine Gun Kelly?

Неизненадващо тази поредност от безредни дейности провокира редица клюки, вариращи от евентуална невярност до изказванието, че актрисата е отменила годежа и е премахнала пръстена си – който прочее (ако се има вяра на скорошно изявление, което Machine Gun Kelly даде пред Vogue) преднамерено е направен по този начин, че да предизвиква болежка, когато Мегън се опита да го смъкна (!). 

Виж още: „ Un Verano Sin Ti “ на Бед Бъни беше разгласен за най-хубав албум в международен мащаб за 2022 година

Няколко клюкарски летописи даже намекнаха, че рапърът може би има спекулация с китаристката си, Софи Лойд. Това изказване наподобява разгневи Мегън, защото тя побърза да опровергае слуховете онлайн. В Instagram стори звездата написа: „ Във връзката ми с MGK не са се намесвали никакви външни партии – били те хора, AI ботове или прелъстителни демони. Съжалявам за това, че ви обирам от опцията да публикувате инцидентни, голословни злословия, само че мисля, че е време да оставите тази история да отмре. “

Клюки, злословия, злословия

В допълнение към това, Мегън остави коментар под най-скорошния Instagram пост на Софи, в който назова китаристката „ неволна жертва “ на слуховете и се извини. „ Софи, ти си необикновено надарена, “ написа актрисата. „ Добре пристигнала в безмилостния свят на славата. Ще ми се да можех да ти кажа, че оттук насетне става по-лесно, само че уви. Опитай се да игнорираш клюкарите доколкото можеш – всичко, което те заслужават, е междинен пръст. “

Сигурни сме, че занапред ще разбираме още елементи за драмата сред Мегън и Machine Gun Kelly, само че едно е ясно: към тях двамата очевидно в никакъв случай не е скучно..!

Изображение: Getty Images

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР