Ако сте обикновен купувач, вероятно получавате много найлонови торбички. И

...
Ако сте обикновен купувач, вероятно получавате много найлонови торбички. И
Коментари Харесай

Такава бъркотия беше в шкафа с торбичките, че вече не го и отварях! С този трик се отървах от хаоса!

Ако сте елементарен покупател, евентуално получавате доста найлонови торбички. И в случай че сте виновен жител, евентуално ще се опитате да не ги изхвърляте.
И това значи, че... имате доста от тях и сте ги скрили някъде, чакайки един ден в годината, в който ще си спомните да ги вземете за преработване или за наново извършване на покупки с тях.
Е, време е за положително решение на тази неразбория! Ето един съвършен, елементарен трик, с цел да съхраните всичките си налични торбички, когато в действителност би трябвало да ги употребявате наново:

Първо ще ви би трябвало празна кутия за салфетки.



Ако имате някоя цветна, добре украсена, толкоз по-добре.

Поставете първата торбичка в кутията, само че дръпнете дръжките й на открито.





Сега прекарайте идната торбичка през дръжките на предната и я навийте нагоре. Сложете двата плика и издърпайте дръжките на втория на открито. Повторете процеса с всички торбички, до момента в който не свършите!



В последна сметка ще имате занимателно и доста проведено място за запазване на найлоновите Ви торбички.

Така по елементарен и сполучлив метод ще се отървете от бъркотията - и всичко, от което се нуждаете, са пет минути. Използвайте наново Вашите найлонови торбички - околната среда ще Ви бъде признателна, а Вие ще се отървете от хаоса в чекмеджето Ви.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР