Ако сте имали чувството, че умът ви е замъглен и

...
Ако сте имали чувството, че умът ви е замъглен и
Коментари Харесай

Космически мечти и ситни детайли: как ще ни повлияе Меркурий в Дева

Ако сте имали възприятието, че мозъкът ви е мъгляв и комплициран, пригответе се за пробив, тъй като на следващия ден, на 3 август следва пренос, който ще внесе повече изясненост, в сравнение с може би сте си представяли.

Меркурий - планетата на общуването, информацията и интелекта - се реалокира в Дева , знака, над който тази планета господства. Това значи, че Меркурий, в качеството си на планетарен шеф на Дева, е извънредно комфортен и комфортен в този знак и се усеща по-уютно, в сравнение с в множеството други съзвездия.

Меркурий е вкъщи си в земната Дева, която ще ни накара да проучваме всеки диалог и да запомним и най-малките детайлности.

Девата е най-аналитичният от всички зодиакални знаци, което значи, че този знак отделя повече време, с цел да прерови детайлите, в сравнение с всеки различен. Меркурий също е дарен с остра мисъл, само че когато е в знака на Дева, Меркурий придобива работливо и целеустремено качество , което прави по-лесно от всеки път да запретнем ръкави и да свършим нещата по верния метод.

По време на този пренос ще се чувствате по-склонни да водите сложни диалози, да се вглеждате надълбоко във всяка тематика, която се нуждае от повече уточнения, и да решавате проблеми, които преди този момент може да са ви се коствали непреодолими.

Можете да очаквате много неща от Меркурий в Дева, в това число концентриране върху финансите ви, подготвеност да работите по-усилено от всеки път за това, което желаете, и дарба да виждате всички тези дребни елементи, които другояче биха останали незабелязани.

Така че, в случай че ви се коства, че това е преносът, който единствено сте чакали, продължете да четете, с цел да разберете какво тъкмо значи Меркурий в Дева за вас:
 Как ще ни се отрази Меркурий в Дева  Как ще ни се отрази Меркурий в Дева  Как ще ни се отрази Меркурий в Дева  Как ще ни се отрази Меркурий в Дева
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР