Ако сте фенове на ролевите игри, то със сигурност Greedfall

...
Ако сте фенове на ролевите игри, то със сигурност Greedfall
Коментари Харесай

GreedFall излиза през септември

Ако сте почитатели на ролевите игри, то сигурно Greedfall е в листата ви с стремежи за игрите на 2019. Играта, идваща от основателите на Bound by Flame и The Technomancer, Spiders, наподобява като ужасно RPG в стила на най-хубавите мостри в жанра. И въпреки премиерата на Greedfall да е към момента надалеч – играта излиза през септември – то напълно скоро се чака да научим много повече за нея, защото Spiders ще участват на Е3. Това беше обявено със особено видео, квалифицирано за експото.

Greedfall наблюдава пътуването на група заселници и наемници, които се озовават на тайнствения остров Теър Фрадий. Магията на острова е на всички места и не минава доста преди нашите герои и локалните да кръстосат шпаги.

„ Със мощен фокус над своите корени в RPG жанра, Greedfall следва опита на Spiders в построяването на комплицирани светове, осъществяване с мистерии, дълбоки взаимоотношения сред героите и с предлагането на играещите свободата да извършват куестовете и задачите си по голям брой разнообразни способи – посредством пердах, дипломация, машинация или стелт. Островът в Greedfall съставлява витален, постоянно разрастващ се свят. Вашите дейности, от привидно тривиалните избори до най-важните политически решения, ще повлияят и трансформират директно курса на действието, както и сред другите фракции, населяващи острова “, четем в описанието на играта, която излиза за конзоли и в Steam.

По-долу може да видите и геймплей видео от Greedfall, което идва от YouTube канала на Games2Day.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР