Ако сте били дете през 90-те години на миналия век

...
Ако сте били дете през 90-те години на миналия век
Коментари Харесай

Пет неща от близкото минало, които днешните деца не познават

Ако сте били дете през 90-те години на предишния век или преди този момент, сигурно сте играли на разнообразни от днешните игри и сте имали разнообразни устройства, които са непознати на децата през днешния ден. Ето 5 неща от предишното, които днешните деца не познават:

Телефон, който не се чупи елементарно

Ако най-малко един път не сте си чупили екрана на телефона, то сигурно познавате човек, на който това се е случвало. Днешните деца не помнят телефоните с копчета, защото те не подхождат на актуалното развиване на технологиите. В предишното обаче те са били огромен шлагер и са били и надали не нечупливи.

Дискети

Повечето деца не знаят какво е дискета. Днес, в случай че желаете да прехвърлите информация от компютъра се употребява флаш памет.
 деца ThinkStock/Getty Images
Телефонен справочник

Днес, в случай че ви би трябвало телефонния номер на някого, имате доста разновидности да откриете индивида в обществените мрежи. Но в предишното хората са имали домашни стационарни телефони, а номера на всеки човек е бил записан по азбучен ред в телефонен справочник.-->

Дискети с игри

Децата през днешния ден играят на разнообразни онлайн игри единствено благодарение на интернет. Но в предходната не е било по този начин. Родителите им са купували дискети с мечтаната от тях игра.
 деца ThinkStock/Getty Images
Уокмен

Днес можем да слушаме музика от телефона си или от преносимия компютър, само че през 90-те години децата са слушали музика на уокмени, в които са се поставяли касетки с избрани песни.
 интернет ThinkStock/Getty Images
И още:
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР