Ако спалното ви бельо изглежда малко по-лошо за износване, Amazon

...
Ако спалното ви бельо изглежда малко по-лошо за износване, Amazon
Коментари Харесай

Купувачите на Amazon се сдобиват с спално бельо „не от желязо“ за £15, което „изглежда толкова скъпо“

Ако спалното ви долни дрехи наподобява малко по-лошо за изхабяване, Amazon продава този сладостен комплект „ не от желязо “ единствено от £15 - и това е идеалният метод да издигнете спалнята си.

Комплектът Catherine Lansfield Seersucker, който идва в комплект с подобаващи калъфки за възглавници, се отличава с съвременен стегнат дизайн и е сходен на вирусния комплект Urban Outfitters, който се продава за £79.

Предлага се в индивидуален (£15), двоен (£22,13), king (£26,67) или супер крал (£30,89) размери и има пет цветови варианти, от класическо бяло до съвременен култивиран чай.

Много купувачи дадоха петзвездни мнения на спалния комплект в Amazon, наричайки го „ ужасно качество “ и „ скъпо изглеждащ “.

В блестяща критика, един очарован клиент написа: „ Това наподобява прелестно на леглото ми. Не е належащо гладене и страхотна цена. Добре изработен и бих го предложил. “

Втори покупател добави: „ Комплектът е прелестен, наподобява ужасно и наподобява по-скъп, в сравнение с е. Харесва ми, че мо...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР