Ако смятате, че късметът и здравето не са ваши спътници

...
Ако смятате, че късметът и здравето не са ваши спътници
Коментари Харесай

Тази молитва за здраве и късмет върши ЧУДЕСА!

Ако смятате, че шансът и здравето не са ваши спътници отдавна насам и мощно копнеете да ги привлечете на своя страна, започнете да се молите.
Дори и да не вярвате, някои от молитвите правят същински чудеса. Много е значимо обаче, изричайки всяко едно от словата, да ги желаете осъзнато. Не го правете по насила, тъй като резултат няма да има.
Умът ви би трябвало да е ориентиран в вярната посока, а мислите чисти. Прогонете злобата и завистта от сърцата си. Изхвърлете неприятната сила! Бъдете с позитивна настройка и вярвайте, че доста скоро ще привлечете здраве и шанс.
Ако сте набожен човек, който е уверен в това, че съществува мощ, способна да промени света, бихте могли в продължение на 40 дни да четете тази неповторима молитва, която по-долу споделяме с вас.

Ето я и нея:
" Господи, величая името Ти.
 Невероятно! Това е най-силната молитва за шанс! Невероятно! Това е най-силната молитва за шанс!
Сигурни сме, че всеки от вас се е молил тайничко да има шанс и желанията му да се осъществен. Понякога съществуват неща, за които мощно...
Ти, Благодетелний, Милосърдний, Величествен, Свят, Умиротворяващ, Защитник на хората, Могъщ, Изначален, Творец, Създател, Придаващ форма, Истинен, Мъдър, Добротворецо, Прощаващ, Даряващ, Откриващ, Знаещ, Разширяващ се, Възвисяващ, Всевиждащ, Разрушаващ, Неуловим, Справедлив, Всичко Виждащ, Всичко Чуващ, Милостивий, Великий, Исцеляващ, Благодарителю, Всевишни, Великолепни, Пазителю, Подкрепа наша, Отзивчивий, Всеобхватния, Щедри, Поддържащ ни, Славни, Любящи, Мъдри, Възкресяващ, Въдворяващ Правдата, Укрепващ, Почитаеми, Силни, Твърди, Защитнико от огън и вода, Покровителю, Начало на всичко очевидно и невидимо, Жизнеутвърждаващи, Вечно жив, Без начало и Без край, Вечни, Могъщи, Тържествуващи, Благородни, Уникални, Единствен, Първи и Последен, Явен и Скрит, Възвишений, Добрий, Господ на Величието и Щедростта, Безпристрастни, Светлина наша, Ръководителю, Насравним, Прекрасен, Търпелив Бог мой,
Слава тебе! "
Различното на тази молитва е, че вие не се молите за нищо съответно, а само споделяте с Бога. По този метод желанията ви доближават до Вселената и се основава мощен енергиен поток.

Вярвайте в шанса си и чудесата в света. Помнете, че в случай че сърцата и душите са ви чисти, в живота ви постоянно ще има място за богатства!

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР